reklama
KociaMatka
Fanka BB :)
Kiedyś z mężem się śmialiśmy, że założymy "dzienniczek dłużniczek" i jak nas dziecko wkurzy to zamiast kieszonkowego, dostanie do przestudiowania, ile rodzice wydali, żeby się pojawiło na świecieO szok ile kasy na to wszystko idzie :O
Oczywiście to żarty, w życiu nie wypomnielibyśmy dziecku czegoś takiego, ale po prostu czasem mamy taki czarny humor.
buterrfly
Spoko nie ma problemu
Jak kogoś nie napisałam to dopiszemy nie ma problemu
Jest na karce napisany nick "uni2" wiem o kogo chodzi ale nie wiedzialam jak to napisać
ktoś pamięta jaki jest poprawny nick tej dziewczyny abym ją też dopisała? Musiałam przepisywać z kartki
To była umi2 sorki nie wyraźnie
Bunia1992
Też za gówniarza mialam swoją kurę dla której nawet zabijałam muchy ;P czasy dziecka są takie kolorowe i beztroskie [emoji14]O matko podziwiam bo ja na sam widok kury dostaje zawalu [emoji23] juz nie daj Bog zeby podeszla
Serio kure sie da wytresowac? Nie wiedzialam [emoji15]
Moja corka sie bardzo interesuje zwierzetami [emoji6]
Dałam radęTo była umi2 sorki nie wyraźnie
Ja jako dziecko tylko psow sie nie balam do czasu dopoki mnie nie dziabnal.Po jakims czasie znow sie ogarnelam teraz sama w domu mam dwa koty i psa ale kur i innego ptactwa dalej sie bojeTeż za gówniarza mialam swoją kurę dla której nawet zabijałam muchy ;P czasy dziecka są takie kolorowe i beztroskie [emoji14]
Spróbuj jeszcze raz jutro ja trzymam kciuki :*No to ja wlasnie 28dc rano wstalam do łazienki i krew juz leciala a teraz jasno brazowa plama i tyle
Anastka_92
Dobra dziewczynki, lecę myć cycki przed lekarzem i na to usg. Trzymać kciuuukole!!!!!
Ja mam dwa koty i pieskaJa jako dziecko tylko psow sie nie balam do czasu dopoki mnie nie dziabnal.Po jakims czasie znow sie ogarnelam teraz sama w domu mam dwa koty i psa ale kur i innego ptactwa dalej sie boje
Kocham zwierzęta nawet kury
reklama
Zaciskam [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]Dobra dziewczynki, lecę myć cycki przed lekarzem i na to usg. Trzymać kciuuukole!!!!!