reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
O szok ile kasy na to wszystko idzie :O
Kiedyś z mężem się śmialiśmy, że założymy "dzienniczek dłużniczek" i jak nas dziecko wkurzy to zamiast kieszonkowego, dostanie do przestudiowania, ile rodzice wydali, żeby się pojawiło na świecie :D
Oczywiście to żarty, w życiu nie wypomnielibyśmy dziecku czegoś takiego, ale po prostu czasem mamy taki czarny humor.

O matko podziwiam bo ja na sam widok kury dostaje zawalu [emoji23] juz nie daj Bog zeby podeszla

Serio kure sie da wytresowac? Nie wiedzialam [emoji15]

Moja corka sie bardzo interesuje zwierzetami [emoji6]
Też za gówniarza mialam swoją kurę dla której nawet zabijałam muchy ;P czasy dziecka są takie kolorowe i beztroskie [emoji14]

Też za gówniarza mialam swoją kurę dla której nawet zabijałam muchy ;P czasy dziecka są takie kolorowe i beztroskie [emoji14]
Ja jako dziecko tylko psow sie nie balam do czasu dopoki mnie nie dziabnal.Po jakims czasie znow sie ogarnelam teraz sama w domu mam dwa koty i psa ale kur i innego ptactwa dalej sie boje

reklama
Do góry