reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
O szok ile kasy na to wszystko idzie :O
Kiedyś z mężem się śmialiśmy, że założymy "dzienniczek dłużniczek" i jak nas dziecko wkurzy to zamiast kieszonkowego, dostanie do przestudiowania, ile rodzice wydali, żeby się pojawiło na świecie :D
Oczywiście to żarty, w życiu nie wypomnielibyśmy dziecku czegoś takiego, ale po prostu czasem mamy taki czarny humor.

O matko podziwiam bo ja na sam widok kury dostaje zawalu [emoji23] juz nie daj Bog zeby podeszla

Serio kure sie da wytresowac? Nie wiedzialam [emoji15]

Moja corka sie bardzo interesuje zwierzetami [emoji6]
Też za gówniarza mialam swoją kurę dla której nawet zabijałam muchy ;P czasy dziecka są takie kolorowe i beztroskie [emoji14]

Też za gówniarza mialam swoją kurę dla której nawet zabijałam muchy ;P czasy dziecka są takie kolorowe i beztroskie [emoji14]
Ja jako dziecko tylko psow sie nie balam do czasu dopoki mnie nie dziabnal.Po jakims czasie znow sie ogarnelam teraz sama w domu mam dwa koty i psa ale kur i innego ptactwa dalej sie boje

reklama
Do góry