buterrfly
Fanka BB :)
A dzięki [emoji8] To i tak , tak byle jak pisałam [emoji28]Jakie ładne pismo masz
Właśnie dziewczyny piekę ciasteczka, ktoś chętny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dzięki [emoji8] To i tak , tak byle jak pisałam [emoji28]Jakie ładne pismo masz
Trzymam kciuki by się pojawiły [emoji1696] tak na prawdę to ciągle się na coś czeka...
No na to bym nie wpadla [emoji6] ale coz kazdy musi sobie jakos radzic wiec jak masz mozliwosc to pewnie tez bym z niej korzystala [emoji1303]
Ja kiedys chcialam byc weterynarzem jako mala dziewczynka ale boje sie takich dziwnych zwierzat typu kura,krowa,gryzonie wiec no coz
Zeby bylo ciekawie mieszkam kolo rzeki jak kiedys zaszedl mi droge labadz tak spoznilam sie po dziecko do szkoly bo lazil w ta i spowrotem a ja czekalam az pojdzie sobie dalej a zaszlam taka wystraszona ze nauczycielki sie pytaly czy oby wszystko w porzadku [emoji23]
Duphaston bierze sie po owulacji, to jest progesteron wiec pomaga w utrzymaniu ciazy. Potem trzeba zrobic test w terminie @ albo bete i jak jest negatywna to dupka sie odstawia a jak jest ciaza to nie.A na co ten duphaston działa? Bierze się go z przypisu lekarza? Czy tak sobie bierzecie?
Na slasku jest taki program zdrowa matka i dziecko. To jest program dofinansowany z ue i kazda mieszkanka slaska przed 35rz moze z tego skorzystać.A co to za program? Wszędzie on jest ? Czy trzeba się dowiadywać?
Dzieki ze sie tym zajelasLista poszła Jak coś będę wiedzieć o naszym wątku będę pisać
Super. DZIĘ-KU-JEEE-MYYYY!Lista poszła Jak coś będę wiedzieć o naszym wątku będę pisać
My ponad dwa lata (od września 2016), pierwsze kilka miesięcy było takie staranie- niestaranie, bo czasem się zabezpieczaliśmy, czasem nie. Prawdziwe starania bodajże od lutego 2017.
Te dzisiejsze badania kosztowały nas 1020zł. Zdaję sobie sprawę, że w UK to jest sporo droższe, ale dla nas to jest dużo. W sumie, jak podliczyliśmy, ile wydaliśmy do tej pory na wszystkie konsultacje, leki, suplementy i badania, to wyszło nam 3-4 tys. w ciągu ostatnich 4 miesięcy (tu liczymy też niestety dojazd, bo musimy jakoś się dostać do kliniki). A to dopiero początek drogi, bo czeka nas stymulacja, inseminacja i w ostateczności in vitro.
OD MODERATORA WIADOMOŚĆ ODNOŚNIE WĄTKU:
"Ja mogę wam utworzyć forum zamknięte. Z tym linkiem będzie kłopot, bo musiałyby mieć do niego dostęp wszystkie osoby, które kiedykolwiek w nim się odezwały, a rozumiem, ze w tej chwili utworzyła się jakaś stała ekipa. Dlatego warto go zostawić na otwartym i raz na jakiś czas zaglądać i pisać, a z najbliższymi osobami dodatkowo mieć dział zamknięty. Co ty na to? "
O matko podziwiam bo ja na sam widok kury dostaje zawalu [emoji23] juz nie daj Bog zeby podeszlaAkurat jeśli chodzi o piersi, nie ma w tym wielkiej filozofii, więc korzystam ze sprzętu, który mam. Na pewno nie odważyłabym się badać i oceniać np. jamy brzusznej (choć z ciekawości nieraz sobie tam zaglądałam). Uznałam, że póki mnie nic nie niepokoi to całkiem niezłe wyjście, zamiast biegać do 2 różnych ginekologów.
Jeju ja uwielbiam kury i krowy. Są rewelacyjne! tzn nie leczę ich bo to nie moja działka, ale jako zwierzaki są super. Jedną i drugą można wytresować jak psa, uwielbiają pieszczoty. No takie do kochania