reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się o dzidzię 2014/2015, problemy - wymiana doświadczeń:)

olucha głowa do góry, jak tylko zajdę w ciążę to was pozarażam:-)
oda 1 ale coś suwaczka nie widzę, pewnie kiepsko wytłumaczyłam, hehe
@ się dziś już mi kończy
yesenia ja to mam cykle tak 20-24 dni, ech czasem mam wrażenie że @ się ledwo skończyła i już nastepna przyszła. My podjęliśmy decyzję o drugim dziecku szybko, też dlatego że boję się że później najzwyczajniej w świecie nie będę chciała
małaMii to trzymam mocno za pozytywny wynik inseminacji, a kiedy masz?

Ostatnia edycja:
reklama
eni ja dziś czułam straszne bóle brzucha, myślałam że padnę. Wzięłam dwie no-spy forte i nic do tej pory mnie pobolewa. Nie wiem czy sama sobie to wmawiam ale czuję jakieś takie dziwne bóle piersi, może się udało...:-)

yesenia heh jeszcze nie ma za co, ale ja narazie się nie spinam, jak nie teraz to może za jakiś czas, choć nie ukrywam że chcę, ale jednoczesnie się boję czy dam radę, jak zniose drugą ciąże (pierwszą musiałam w większości przeleżeć), o i porodu sie boję chcociaż na ten strach jest jeszcze czas, (pierwszy poród był szybciutki, 2 godzinki i po wszystkim)
dobranoc

Czesc dziewczyny. Troche mnie nie bylo. U mnie juz po okresie. Dzis mam wizyte u GP w sprawie mojego rezonansu a w piatek mam ginekologa. Tyle mam na glowie a tym tygodniu bo to koniec roku akademickiego , za tydzien egzaminy. Takze wieczny stres :-/
W czerwcu lece do polski :D pierwsza wizyta mojego chlopa w polsce. Ciesze sie jak male dziecko :D

Eni_ iui mialam 29.05. , 13 maja powinnam zrobic test,ale zrobie go wczesniej i ewentualnie potwierdze po 13:-) ,bo juz nie mysle o niczym innym.

Na_Ratunek , a facet jakiego pochodzenia jezeli moge z ciekawosci zapytac? I czy on robil sobie badania w kierunku plodnosci?bo nie pamietam czy pisalas ?
Pozdrawiam!:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry