reklama
Na_Ratunek
Fanka BB :)
Anula trzymam kciuki.
Eh chodzi tez o to ze w piatek robili mi badania czy byla owu... I pewnie nie juz mam dodc tego ze nie wiem nigdy kiedy @ bedzie ehhh... jutro w nocy lecimy do PL wiec bedzie mnie malo.
Eh chodzi tez o to ze w piatek robili mi badania czy byla owu... I pewnie nie juz mam dodc tego ze nie wiem nigdy kiedy @ bedzie ehhh... jutro w nocy lecimy do PL wiec bedzie mnie malo.
Na_Ratunek
Dopiero jak wroce z Polski. Na 25czerwca mam krzywa cukrowa wiec pewnie mi pielegniarka powie a na 2 lipca nam lekarza bedziemy gadac i on wtedy te wyniki do ginekologa wysle.
Jesli bedzie cos okropnie zle to zadzwonia do mnie.
Jesli bedzie cos okropnie zle to zadzwonia do mnie.
oluchapoducha
Hej,
Byłam wczoraj na usg, jestem w 6 tym tygodniu ciąży, męczą mnie straszne nudności ból żołądka, mało jem, nie mam apetytu :/ jestem taka osłabiona :/ nie wiem jak sobie radzić z tymi objawami, pierdoła ze mnie zapomniałam o tym powiedzieć lekarzowi wczoraj może by mi coś zalecił.
z leków biorę duphaston, aspargin, cyclo3fort i kwas foliowy.
Jak tam u Was?
Coś temat spada na drugą stronę :/
Polja co u Ciebie?
Byłam wczoraj na usg, jestem w 6 tym tygodniu ciąży, męczą mnie straszne nudności ból żołądka, mało jem, nie mam apetytu :/ jestem taka osłabiona :/ nie wiem jak sobie radzić z tymi objawami, pierdoła ze mnie zapomniałam o tym powiedzieć lekarzowi wczoraj może by mi coś zalecił.
z leków biorę duphaston, aspargin, cyclo3fort i kwas foliowy.
Jak tam u Was?
Coś temat spada na drugą stronę :/
Polja co u Ciebie?
Na_Ratunek
Oluchapoducha trzymaj sie na mdlosci dobra woda z cytryna ale taka domowa nie sklepowa pelna cukru do tego zuj migdaly i herbatka z imbirem albo sam imbir. Podobno witamina B6 jest tez dobra na mdlosci. Na bol zoladka mi pomaga nospa i ranigast a to mozna brac...
MalaMii daj znac jak betka trzymam kciukasy
My zwiedzamy Gdansk we wtorek zaraz po przylocie przyszledl okres
MalaMii daj znac jak betka trzymam kciukasy
My zwiedzamy Gdansk we wtorek zaraz po przylocie przyszledl okres
Na_Ratunek
A jak tam u was dziewczyny? ? Taka cisza
oluchapoducha
Ja jestem a skontaktowałam sie ze swoim ginem w sprawie tych bolow zoladka to gaviscon zalecil mi brac na noc, dzis wezme. A jak u Ciebie już w Polsce jestes? Zmnieniajac na chwilę temat mam pytanie jak tam jest z pracą w Irlandii? np stanowsika barmańskie. Wiesz może coś?
reklama
Na_Ratunek
Oluchapoducha ja w Polsce od wtorku juz
Co do pracy to jest w wiekszych miastach ale trzeba naprawde dobrze znac jezyk angielski
Co do pracy to jest w wiekszych miastach ale trzeba naprawde dobrze znac jezyk angielski
Podziel się: