reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się o dzidzię 2014/2015, problemy - wymiana doświadczeń:)

Ania_Beata, leczysz sie w Pń?

Tak, leczę się w Poznaniu.

Wczoraj byłam u lekarza. Mam dwa dominujące pęcherzyki. Po jednym w każdym jajniku. Teraz idę we wtorek, żeby zobaczyć, czy pękły. Aha i lekarz mi powiedział, że kiedy są dwa pęcherzyki, to istnieje prawdopodobieństwo ciąży bliźniaczej. :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ania_Beata, a gdzie się leczysz konkretnie jezeli moge zapytac?
Bo tak się sklada,ze ja rownież w Poznaniu - w MedArcie.

Ja myślę, że fajnie mieć bliźniaki, dwójka dzieci za jednym zamachem. Jedyne o co ja bym się martwiła, to o przebieg ciąży i zdrowie dzieci, bo wiadomo, że ryzyko jest większe.

Mala Mii- leczę się w Centrum Zdrowia Kobiety na Ułańskiej. Mam bardzo fajnego lekarza, jestem zadowolona.

Co do bliźniaków, to z jednej strony fajnie (od razu za jednym zamachem a docelowo chcielibyśmy mieć dwoje), ale z drugiej, jeśli będą niespokojne, to może być kosmos przy dwójce. :) Ale jesteśmy nieustraszeni. :)

Ja idę we środę do nowego ginekologa, mialam isc z mezem na 1 sza wizyte ale pracuje i idę sama. Test zrobiłam - negatywny, po prostu okres mi się zatrzymał :/ 36 dzien cyklu dziś :/ a okresu brak... pewnie da mi jakies leki na wywołanie.

Ja zawsze chodzę sama do gina. Jakoś mi z tym dobrze. Męża zabiorę na wizytę jak już będzie można obejrzeć dziecko w brzuchu. :-)

Oluchapoducha, a może po prostu powinnaś powtórzyć test? Jest jeszcze dosyć wcześnie...

Witajcie! Jakos tak nic mi sie nie chce. Zagladam do Was codziennie. Brzuch boli caly czas. Nie wiem kiedy zrobic test ?

Witam, ja też często zaglądam, my właśnie w trakcie starań jesteśmy, heh zobaczymy czy coś z tego będzie:-D pozdrawiam

reklama
Do góry