Pysiu-kochana moja-nie masz pojecia jak się cieszę!!! :-)
:-)
A nie mówiłam, że pachnie mi u Ciebie fasolką.......GRATULUJACJE WIELKIEEEEEEEEEE - Bedziesz mamusią słoneczko -lepszej wiadomości przed swiętami miec nie mogłaś!!! Bardzo serdecznie Ci gratuluję i życze duuuużo spokoju, miłości i szczęścia przez kolejne miesiące ciąży
;-)
Aga00782-GRATULACJE KOCHANIE!!! Normalnie niesamowita niedziela
Fantastyczne wiadomości -Aguś równiez zycze Ci spokojnych miesięcy i wiele radości z malutkjiego szcześcia jakie rośnie pod Twoim serduszkiem!!!! Wszystkiegi naj...! I mam pytanko - czy Ty jesteś rocznik '78 kochana?
Mitemil-WSPANIAŁE WIESCI!!! Gratuluje z całego serca:-)
:-)Jesli dzidzius będzie tak śliczny jak mamusia z avatarka-to będzie bardzo szczęsliwym bobaskiem:-)
:-) Równiez miości, spokoju i dobrego samopoczucia w tym magicznym okresie 9ciu miesiecy Ci zycze!!!!
Widac te grudniowe testowanka są naprawde szczególne...w dodatku zbiorowe...mam nadzieję, ze i nam-testującym w wigilię też się powiedzie...:-)
Berbel-witaj wsród nas!!! :-) Trafiłas na wspanialy dzien żeby do nas dołączyć, 3 pozytywne teściki dzisiaj mamy - wiec łap fluidki czym prędzej....Przykro mi nardzo z powodu poronienia-przytulam Cie i mam nadzieję, ze szybciutko zagoją się smutne ranki i Ty także niebawem zostaniesz szczęśliwa mamusią!!! Trzymam kciuki kochanie!
Butterfy 27-kochanie oczywiście , ze o Tobie pamietamy nasz Motylku:-) będe mocno ściskała piąstki za tydzien skoro testujesz w niedzielę...tylko koniecznie napisz jakie efekty-mam nadzieje, że też ujrzysz upragnione II... Powodzenia!!! Ja testuje w wigilię...choc termin @ mam na wtorek 23ego.
Tikanis-witaj moj Tikanisku!!! No co to za chmurzyska nad Tobą??? Skąd płaczliwy dzionek? Gluptasku-ciesz się z nadchodzacych świąt, wspanialego mężusia, pysznej kapustki zasmażanej
i malutkiego bobaska, które jak widze juz jasno daje o sobie znac!!! Super, ze już czujesz i słyszysz maleństwo:-)
:-) Wogóle to przeczytałam, ze ono juz nawet umie mrugać...może puści też male oczko do kropeczki:-)
Nie smuc sie kochanie!!!!!!!! Tyle powodów wokół do radości, a Ty co?
Pixela -kochana-tak mi przykro, ze znowu masz choruska...mam nadzieje, ze Wika szybciutko wyzdrowieje a Ty odzyskasz siły i troszke odpoczniesz. Wszystkiego dobrego dla Ciebie i zdrowka dla Małej! 
Domi-nie kracz!!!!! Póki @ nie ma to ja trzymam kciuki zby nie przyszla a Ty miej nadzieje...bo może jednak...:-);-):-)
A ja mam mrowienia w brzuchu i dziwne odczucia...a po prawej stronie-jakby nerka-nadal boli...temperaturka skoczyla wczoraj na 37 i taka jest też dzisiaj...czekam imierzę cierpliwie
trzymajcie kciuki!