reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Kasiu obiecuję Wam że jak dowiem się że wszystko jest w porządku to będę Was tu mocno zarażać...:tak:

reklama
Wiecie co biegam często na siusianie jak to w pracy zauważą to nie wiem jak to wytłumaczę he he chorym pęcherzem

Kochane zastanawiam się czy wogóle tu powinnam pisać bo jeśli jest ta fasolka to może jest Wam pzykro że ja piszę o tym a ja chcę byście się uśmiechały i cieszyły

Kochana anets, my się cieszymy razem z Tobą. Nie zostawiaj nas:-D
Tylko przesyłaj zaraźliwe fluidki, co by każda mogła być szczęśliwa tak jak ty:tak:

Wanilia nie wiesz jak mi jest miło że tak napisałaś jak bym mogła to już bym Was teraz wszystkie zaraziła

anets ja się bardzo cieszę !! i Ty niedlugo nam bedziesz gratulowala:tak:
jak wyslesz fluidki to sie bedzie dzialo !!:-) :-)

Kochane zastanawiam się czy wogóle tu powinnam pisać bo jeśli jest ta fasolka to może jest Wam pzykro że ja piszę o tym a ja chcę byście się uśmiechały i cieszyły

Anetko no co Ty wypisujesz. Pewnie że się cieszymy razem z Tobą. I pisz ile tylko chcesz i co chcesz :-) I zarażaj kochana nas ile tylko dasz rade :tak::-)

Aaaaaaaa no proszę. Wyskoczyłam tylko na parę godzinek do mamy a tu już ktoś zafasolkował!
Anets! Ogrooooomne gratulacje!!! Bardzo się cieszę, że ci się udało bo to znaczy, że może mi się też udało:-)
A test leży i czeka...

reklama
Juuuuuutro. Ale z chęcią poszłabym już teraz zaraz, więc proszę, powiedzcie mi, że teraz to nic nie wyjdzie i trzeba czekać do rana :-)

Do góry