reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

oby moja senność była pozytywnym zwiastunem;-)

Mój m, też mi to mówi od wczoraj ale ja postanowiłam sobie, że nie będę się nakręcać aż do zrobienia testu, aby się nie rozczarować.

reklama
wanilia_sky mój M kupił mi wczoraj test:tak:chciał żebym zrobiła,ale ja :no: nie mam zamiaru...powiedziałam,że zaczekamy na @ cierpliwie...a ten teścik zostawimy na następny cykl:tak::-)
Nie warto sie nakręcać bo pózniej bardzo boli...:wściekła/y:

majeczko, mój m też mi wczoraj kupił test bez mojej wiedzy, chciał abym już go zrobiła, ale ja czekam cierpliwie do conajmniej trzech dni po spodziewanej @, jeżeli do tego czasu nie przyjdzie zatestuje

Dzień Dobry Dziewczyny :)

Wystapił dziś u mnie jakis dziwny objaw.Bóle przed okresowe znikneły i zastąpił je taki jakby ciężar w dole brzucha.Zaznaczam że pierwszy raz tak mam.Może to wynik stresu...A moze czegos innego :)))) ale nie uprzedzajmy faktów

Widze że niektorzy nie zauważyli teściku Viki bięgnę wiec z pomocą i załączam go tutaj
ImageShack - Hosting :: dsc00672ro4.jpg

Może sie pojawić tak że nie otworzy wam odrazu fotki tylko strone głowną,więc najlepiej skopiujcie sobie ten adres i wklejcie :)

Buziaki dla obecnych i przyszłych mam :)

Dokładnie dziewczyny nie warto sie nakręcać ja ostatnio płakałam jak zobaczyłam@ ale było by super jak byśmy wszystkie teraz zafasolkowały:tak:

wanilia_sky zauważyłam dzis dodatkowe wypryski:-( ojejku...
Przewlekające się oczekiwanie przyprawia serce o chorobę, ale rzecz upragniona — gdy już nadejdzie — jest drzewem życia.
ten cytat pochodzi z Biblii-uważam,że świtnie oddaje to co czujemy...

reklama
Do góry