reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

reklama
U mnie z OM wypada na 24.10.
Też na razie nie udzielam się na pazdziernikowkach bo już nie raz na ciazowych forach witalam sie i za chwilę zegnalam. Wiec na razie poczekam.
Jadę do gina. Trzymajta kciuki [emoji8]

No czekamy z niecierpliwością :)

5+0 jest pecherzyk[emoji7]. Kazał mi odstawić steryd bo wg biego nie jest bezpieczny w ciąży. Mam zostać przy acardzie tylko. Mówiłam o moich bólach to powiedział że to normalne.
Dziś przeżyłam pierwsze mdłości rano. Dwa razy mnie pociagnelo na rzyga. [emoji33]

5+0 jest pecherzyk[emoji7]. Kazał mi odstawić steryd bo wg biego nie jest bezpieczny w ciąży. Mam zostać przy acardzie tylko. Mówiłam o moich bólach to powiedział że to normalne.
Dziś przeżyłam pierwsze mdłości rano. Dwa razy mnie pociagnelo na rzyga. [emoji33]

No to fajnie ;) zazdroszczę wam tych mdłości dziewczyny, u mnie wciąż nic nie wskazuje na ciążę, zero objawów.
Kiedy nastepna wizyta? :)

Uu no to szybko mdlosci,ja mam tak od ponjedzialku z przerwa na srode a dzis wrocily,a jestem 6 tydzien.gratulacje nieh zdrowo rosnie:)

reklama
Zrobiło nam się trochę forum pazdziernikowek tutaj :) ja miałabym termin n 25. 10 więc zazdro :p a marzyl mi się PAŹDZIERNIK :p Listopada też nie będzie, bo w tym miesiącu robimy reset:p może grudzień :) chociaż kiedyś planowaliśmy z mężem, że drugie będzie w 2020 roku więc same rozumiecie...

Wracając do rzeczy. Wróciłam właśnie od gin. Została mi zrobiona cytologia.. Bardzo szybkie usg w gratisie, które ujawniło... Totalnie zdrowiutki organ rodny.. Macica piękna, jajniki też, no Mucha nie siada. :)
Żadnych torbiel czy miesniakow których się bałam, pusciutenka po @ naprawdę wyglądała ładnie :)

Z zaleceń dostałam jakiś mega produkt z fwasem foliowy +acard.. Dodatkowo Clo na pobudzenie owulacji, mimo, że występuje, Pani dr tak zgrabnie ujęła, że nie zaszkodzi, a jedynie może pojawić się "podwójne" powikłanie :p mam je brać 3-7dc więc ten cykl i tak stracony, więc dobrze, że sobie odpoczywamy.
Dodatkowo, dama jakieś tabsy dla starego... Żeby mu pobudzić plemniki do działania. No i mam się do niej stawić już w ciąży:) powiem wam, że czuję się spokojniejsza i jakaś taka pozytywnie nastrojona... A no i... Wspomniałam o tym że Ćwiczę, dość intensywnie... Ale nie zabronił mi ćwiczyć, ale jednak nie wyklucza tego jako przyczyny...

Do góry