reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

reklama
Albo jest jeszcze opcja, że doszło do zapłodnienia i fasolka próbowała się zagniezdzic ale moj chu*owy organizm jej na to nie pozwolił. Cóż jestem dalej w grze...

Albo jest jeszcze opcja, że doszło do zapłodnienia i fasolka próbowała się zagniezdzic ale moj chu*owy organizm jej na to nie pozwolił. Cóż jestem dalej w grze...
Dopóki nie ma @, ciągle jesteśmy w grze obie. Ja się poczuje bezpiecznie w piątek serio. I zrobię sobie betke... A Ty normalnie masz kreski... Widoczne... No kochana więcej wiary.

Dopóki nie ma @, ciągle jesteśmy w grze obie. Ja się poczuje bezpiecznie w piątek serio. I zrobię sobie betke... A Ty normalnie masz kreski... Widoczne... No kochana więcej wiary.
Udało mi się uchwycić. Nie wiem co o tym myśleć serio. W 14 dpo jesli to ciąża to chyba kreska powinna być normalna? To jest test 20 miu/ml
20190213_070807.jpeg

U mnie też kreska jest słaba... Ale ja nadal czekam bo z synem taka blada miałam dopiero tydzień po dniu @... Dopóki rura nie przyjdzie to wiesz... Nadzieja zawsze jest

U mnie też kreska jest słaba... Ale ja nadal czekam bo z synem taka blada miałam dopiero tydzień po dniu @... Dopóki rura nie przyjdzie to wiesz... Nadzieja zawsze jest
Dzięki Kochana za te pocieszające słowa [emoji8] u mnie z synem krecha była od razu zanim pojawiła się testowa. Ale to bylo na pozniejszym etapie, bo nastepnego dnia bylam na becie i bylo cos kolo 350. No nic czekam dalej. Dziś u mnie termin @. Powtórzę jeszcze test w piątek. Kupię ten sam zeby było porównanie.

Dzięki Kochana za te pocieszające słowa [emoji8] u mnie z synem krecha była od razu zanim pojawiła się testowa. Ale to bylo na pozniejszym etapie, bo nastepnego dnia bylam na becie i bylo cos kolo 350. No nic czekam dalej. Dziś u mnie termin @. Powtórzę jeszcze test w piątek. Kupię ten sam zeby było porównanie.
No właśnie :) i tak trzymaj jak do piątku nie przyjdzie @to myślę, że mamy szansę duże że te testy nie robią nas w balona

reklama
Do góry