reklama
O'Hara
Fanka BB :)
Spoznia ci sie @? Robisz test?
@O'Hara wywolana do tablicy robilas bete druga?jak sie czujesz?
No hejka, robiłam betę, wynik 201 przyrost jest prawie 100% a rano już miałam histerie, ze nic z tego, bo się zupełnie nie czuje jakbym była w ciąży, ale jednak jest Ok, uffff. Bety już nie będę powtarzac, 22 mam zrobić pierwsze usg... nie wiem jak ja to wytrzymam, lata świetlne
Dziewczyny, strasznie wam współczuje tych porażek, jakbym mogła to bym się jakoś z wami podzieliła [emoji17]
Loli05
Piekny przyrost,moze jednak na blizniakiJa dzis tez panika,bo nie czuje sie wogole ciazowo poza jakas gula w gardle,i brakiem apetytu,do tego zaczal mnie w pracy brzuch bolec jak na okres! W domu zrobilam test i kreska druga sie odrazu pojawila jeszcze sie nawet do konca nie naciagnal,koloru takiego samego jak testowa,to najciemniejsza jaka mialam...uff przezylam kolejny dzien,na skan ide dopiero 19 luty.ale nie ukrywam ze wolalabym caly wachlarz objawow ciazowychNo hejka, robiłam betę, wynik 201 przyrost jest prawie 100% a rano już miałam histerie, ze nic z tego, bo się zupełnie nie czuje jakbym była w ciąży, ale jednak jest Ok, uffff. Bety już nie będę powtarzac, 22 mam zrobić pierwsze usg... nie wiem jak ja to wytrzymam, lata świetlne
Dziewczyny, strasznie wam współczuje tych porażek, jakbym mogła to bym się jakoś z wami podzieliła [emoji17]
O'Hara
Piekny przyrost,moze jednak na blizniakiJa dzis tez panika,bo nie czuje sie wogole ciazowo poza jakas gula w gardle,i brakiem apetytu,do tego zaczal mnie w pracy brzuch bolec jak na okres! W domu zrobilam test i kreska druga sie odrazu pojawila jeszcze sie nawet do konca nie naciagnal,koloru takiego samego jak testowa,to najciemniejsza jaka mialam...uff przezylam kolejny dzien,na skan ide dopiero 19 luty.ale nie ukrywam ze wolalabym caly wachlarz objawow ciazowych
Ja tez, modlę się o porządne rzyganko to może się uspokoję [emoji16] bo jak na razie to mnie tez tylko brzuch pobolewa okresowo i latam jak wściekła sprawdzić co tam się dzieje
flor87
Superr!!! to czekamy na wizyte u gina :-)))No hejka, robiłam betę, wynik 201 przyrost jest prawie 100% a rano już miałam histerie, ze nic z tego, bo się zupełnie nie czuje jakbym była w ciąży, ale jednak jest Ok, uffff. Bety już nie będę powtarzac, 22 mam zrobić pierwsze usg... nie wiem jak ja to wytrzymam, lata świetlne
Loli05
Ja juz bym chciala rzygac...Laski jeszcze się narzygacie [emoji23][emoji23][emoji23]
flor87
Będziesz miała pewnie jeszcze dość [emoji39][emoji39]Ja juz bym chciala rzygac...
Loli05
Przypomnisz mi ten dzisiejszy dzienBędziesz miała pewnie jeszcze dość [emoji39][emoji39]
reklama
Podziel się: