reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

A No wczoraj coś mi się tam pokazało i dzisiaj tez, na chińskich testach :) boje się, ze to tylko jakiś błąd w Matrixie dlatego nie jaram się za specjalnie :) jutro idę na betę także będę miala czarno na białym :)
Looo matko bosko to ja sie jaram za ciebie bo rozumiem ze ty nie chcesz jeszcze!

reklama
A bo jakoś nie przemawiają do mnie te kreski. Myślałam, ze się będę cieszyć nawet jak będzie cien cienia, a jednak mam milion wątpliwości i chyba nie uwierzę, dopóki lekarz nie potwierdzi ciąży :)
No ale macie, 24dc:
Zobacz załącznik 940371
Kochana Przeciez to kreska jest,jest bardzo dobrze,sama wiesz ze te testy sciemy nie robia,sama mi mowilas ze sa najlepsze!!rozumiem twoje watpliwosci bo ja mam tez pelno i obaw.cos mnie zaboli to panika,nic mnie nie zaboli panika.

Kochana Przeciez to kreska jest,jest bardzo dobrze,sama wiesz ze te testy sciemy nie robia,sama mi mowilas ze sa najlepsze!!rozumiem twoje watpliwosci bo ja mam tez pelno i obaw.cos mnie zaboli to panika,nic mnie nie zaboli panika.

No dokładnie, jest kreska niedobrze, nie ma kreski tez niedobrze i weź tu bądź mądry [emoji28][emoji28] nigdy na tych testach nie wyszedł mi nawet cien cienia, a wysikalam ich już przynajmniej 100 [emoji23] a teraz im nie ufam [emoji16] jestem nienormalna, możecie śmiało to mówić ;)

No dokładnie, jest kreska niedobrze, nie ma kreski tez niedobrze i weź tu bądź mądry [emoji28][emoji28] nigdy na tych testach nie wyszedł mi nawet cien cienia, a wysikalam ich już przynajmniej 100 [emoji23] a teraz im nie ufam [emoji16] jestem nienormalna, możecie śmiało to mówić ;)
Rozumiem mega ze sie boisz...tez bym sie bała cieszyć ;-))))

Może jakby była taka mega tłusta kreska to bym się cieszyła, chociaż niewiadomo czy nie dramatyzowałabym zaraz, ze za tłusta ta kreska [emoji28]
Albo ze nie jest jeszcze wystarczajaco tlusta heheh sie nie przejmuj kreska wazne ze jest -)) beta to potwierdzi :-) bedzie cudnie ja się pociesze za Ciebie teraz [emoji16] [emoji16]

reklama
Do góry