reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej hej :-)

Cytrynka ja pierwsz sniadanie jem o 5 rano, hehe musze cos zjesc jak wstaje i zanim wyjde z domu, bo jakbym nie zjadla to sie slabo czuje i kreci mi sie w glowie, juz kiedys tak mialam i balam sie, ze zemdleje czy co, wiec drugie jem jak przyjde, bo juz glodna znowu jestem, teraz jem drugie hehe:-)

Jugoslawa kochana ja jestem zmarzluchem, ale i mnie te upaly wykonczyly, dzis noc i poranek byly przyjemnie chlodne, ale juz upal nabiera na sile

Moniusia ja tez mam tak czasem, ze jak cos pichce lub przygotowuje to potem sprzatania tyle, ze szok, no i nie wspomne o tym, ze nie raz juz cos mi sie wylalo itd heh;-)

Lux narobilas mi smaka na placki ziemiaczane, ja robie dwa rodzaje, zwykle z cebulka i takie duze z kielbasa, groszkiem zielonym, cebula i dipem pomidorowym:-)

Misia trzymam kciuki za efekty staranek;-), a takze za prace, jestem pewna, ze bedzie dobrze, moze nawet lepiej jak myslisz, ale wiem jak takie czekanie meczy

Lux kochana trzymam kciuki, abys znalazla szybko nowa lepsza prace:tak:

Aschlee kochana trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze, z waga tez, ale wydaje mi sie, zetaki Twoj urok po proostu, przeciez nie kazda kobieta przybiera w ciazy, nasza Missiiss tracila na wadze i tez sie martwila, a wszystko bylo ok:tak:

U nas piekny sloneczny dzien, poranek przyjemny chlodny, ale szykuje sie upal;-). No i mamy piateczek:-). Kawke dopijam i do pracy rodacy:-)

Milego dzionka:-)

hej laski, my miasto juz rano zaliczylismy :-) teraz po obiadku, makarona zrobilam z pieczarkami i porem plus smietanka i pomysl na, miami, kocham to danie :-) planujemy dzis jeziorko, bo pogoda super

Hej kochane,

Ja już po wizycie. Mam tylko 3 pęcherzyki! ... porażka :( więcej nie urośnie, jedynie będą większe..
Powinnam mieć koło 20..
Teraz tylko modlę się, żeby były w nich dobre komórki jajowe..
Pobranie we wtorek o 9 rano :) Jeśli wiara czyni cuda trzeba wierzyć, że się uda... eh :)

Mało tego..

1. Myślałam, że starczy mi jednego zastrzyku, który miałam w domu. Okazało się, że nie, a nie wzięłam recepty. (40 km od kliniki mieszkamy)

2. M. mówi, że pojedzie po tą receptę, bo od jutra nie pracują. Zbiera się i patrzy - nie ma portfela. Zgubił jak pizzę braliśmy.. a tam karta kredytowa, i dwie płatnicze normalne, w tym jedna gdzie mamy kredyt i mamy transzę już tam wypłaconą na grubą kasę. Pozastrzegał wszystko, ale miał tyle nowych dokumentów, bo papiery porobił.. mam nadzieję, że ktoś normalny znajdzie i odeśle... Jakby ktoś tak poszedł z dowodem jego do banku i strzelił kwotą, to byśmy mieli po budowie domku hehe..

Masakra, mówię Wam :( u mnie nie tak fajnie dziś jak u Was :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry