reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej hej:-)

Cytrynka a no chyba sie urlopuja;-)

Jugoslawa kochana zobaczysz szybko zleci i trzymam za Ciebie ogromne kciuki:-)

Lux niech szybko mija i jak najmniej bolesnie:tak:

Moniusia tez jestem ciekawa ile babli bedzie u Ciebie, stawiam na blizniaki:-)

Aschlee kochana a ja za Ciebie trzymam ogromne kciuki:-)

Misia kochana niestety co dobre szybko sie konczy, ale wpsomnienia pozostaja, a domyslam sie,. Ze z domu zabierzesz sporo dobroci zywieniowych. U mnie w zwiazku ze zmianami i modernizacja w pracy to nie szykuje mi sie urlop narazie, ale odbije sobie kiedy indziej, a marzeniem moim sa Karaiby- rejs albo najbardziej Dominikana- raj na ziemi, ciekawe kiedy sie uda tam pojechac, moze trafi sie jakas fajna promocja;-)

Karola trzymam kciuki, aby dalej wszystko sie ukladalo po Twojemu:tak:

U nas dzisiaj przyjemny poranek, niebo zachmurzone, moze pdac bedzie, podobno gora pare dni i koniec upalow i chwala Buddzie, bo nawet ja zmarzluch ogromny wymiekam w taka pogode.:eek:

Zajadam wlasnie drugie snaidanko i kawke popijam, ale jestem glodna, mam buleczki ziolowo warzywne wlasnej roboty:-D

Milego dzionka:-D

Dzień dobry. Siedzę w pracy i przysypiam moze dlategi ze kawy nie pije ostatnio. Chyba sobie strzelec małą. Kiepsko spałam tej nocy. W uszach mi szumialo i czułam bicie serca całym ciałem. Dziś o dziwo chłodno. U was też?

Witajcie dziewczyny,

u mnie też przyjemny, chłodny poranek był. Teraz juz upał rośnie w siłę, ale poranek był milusi :)

karola: też mam dobre przeczucia :) Do końca roku wszystkie tu zaciążymi :D Hihi

lux: jak sie czujesz? @ daje popalić?

moniusia: bliźniaki fajna sprawa :) Też mam chętkę na podwójne szczęście :D Trzymamy mocno kciuki i musi się udać! Nie ma innej opcji!

misia: powrót do pracy do urlopie to zawsze przykre doświadczenie, ale co przeżyłaś to twoje :) Z dnia na dzień będzie lepiej i znowu się człowiek wbija w rytm roboty...aż do następnego urlopu :D Kawka wypita?

jazza: o babeczki ziołowe? Mniam! Też chciałabym na Dominikanę :D Piękne plaże, lazurowa woda i palmy...Jak oglądam zdjęcia to się relaksuję, a co dopiero być tam na żywo :D

aschlee: jak ci się dzionek rozpoczął?

cytrynowa: zjadłaś zaległe śniadanko? :D

Już się nie mogę doczekać tego ochłodzenia co ma przyjść do kraju...normalnie codziennie pralka chodzi, bo ciuchy przepocone trzeba prać...mam ochotę dzisiaj na lemoniadę domową. Muszę tylko składniki kupić, bo mam tylko wodę :p

Udanego dnia laski! :)

jazza, mniam, mniam :D też się czaję, żeby swoje bułeczki zrobić, ale tak jakoś zawsze czasu , albo chęci braknie ;p

karola,
kciuki za zabieg, eh zawsze coś.. ale będzie ok :)

Oj kochane ja wiem czy to taka radość, na pewno chwilami, aż mnie rozpiera, a czasami maatko przecież może się nie udać i co wtedy przecież to ostatnia deska ratunku.. ale przeważnie mnie rozpiera ta energia :) Czuję, że może się udać... musi się udać..! szczególnie, że wypada mi ta szacunkowa data urodzin na rocznicę ślubu:)

Jakie Wy wszystkie pracowite, każda coś pichci :D ja w sumie też, ale po ostatnim robieniu soku buraczkowego stwierdziłam, że niektóre rzeczy można kupić w sklepie haha :p 2 godz. sprzątalam, te wszystkie buraki mi się i tak przedostały do pojemnika, na drugi dzień chciałam wziąć do pracy ten soczek i rozlało mi się wszystko w aucie.. :p NIGDY WIĘCEJ! ;)

U mnie też rano nawet chłodno było, ale już duchotę zaczyna się czuć ;//

reklama
czesc, u nas burza w nocy byla i to kokretna.. dzis przynajmniej jest oddychac...dzis ostatni dzien pracy, jutro mam juz wolne :-D nie mam sily robic obiadu, placki ziemniaczane zrobie

Jazza, Jugoslawa-moja @ jest taka w miare, leci normalnie, ale bolalo mocno wczoraj, ale tabsami sie nafaszerowalam

Do góry