reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
dzien dobry, przyszla dzis @, ja zjem chlebek z pasztetem (miami) i mykam do miasta :biggrin2:

Jazza a tu bym musiala chyba do Poznania sie przejechac zyby trafic na porzadne wyprzedaze, bo u nas w tym cudnym miescie to masakra

Witajcie laski,

ufff już środa...u mnie też upalnie. Chociaż dzisiaj jakby pochmurno i może nawet coś kropić będzie. Niech pada, bo susza okropna :/ Tyle upraw pada :/

emes: witam nowa koleżankę :)

cytrynowa: najważniejsze to mieć zaufanie do lekarza do którego się chodzi. Jeśli wiesz, że dobrze robi nie ingerując to super, a jak nie to trzeba jednak zastanowić się nad zmianą - tak myślę. Ja tak robię :D Jakoś spokój psychiczny jest dla mnie istotny. Wiadomo, że nie zawsze ma się taką możliwość...niestety :/ Oby kolejny cykl był standardowej długości, albo niech nie będzie go wcale, bo fasola zagości :D

moniusia:
to już niedługo kochana! To do was należy decyzja ile jajeczek chcecie pobrać, a nie do lekarza. Tak więc trwajcie w tym czego chcecie :) Ale fajnie :D Trzymam mocno kciuki!

jazza: ja też się opalam chodząc po ulicy :D W zasadzie to się cieszę, bo nigdy nie umiałam leżeć cały dzień na plaży :D No chyba, że po drinkach i drzemkę łapałam :p Ale wtedy to różnie z opalenizną bywało :D

julia: hej kochana :)

lux: wyprzedziłaś mnie z postem o @ :) Musiałam edytować :D Oby szybko polazła. Udanych zakupowych łowów za tydzień, obyście znaleźli wszystko co chcecie i w dobrych cenach :D Ja dzisiaj śmigam na 2h na zakupki, zaraz wyjeżdżam :D TŻ trzeba ubrać :D

aschlee: trzymam kciuki za usg :)

misia: no no oby tak dalej z tym remontem :D

sikulinda: witaj :) Niestety ja też nie potrafię interpretować wyników badań :/ A nie ma norm podanych przy wynikach?

anula: hej hej :) Jak tam piesio upały znosi?

fruzka: jak tam? Trzymam kciuki! Tulam.

Ja czekam na @...potem cykl przerwy i wracam do starań :) Szybko zleci...akurat koniec wakacji :p Brzuch mam wywalony, cycki bolą, niech tylko nie będzie straszna, bo chyba zejdę w te upały...poczekamy zobaczymy.

Udanego dnia dziewczyny.

lux: ja ostatnio to robię też tak, że biorę tabletki wcześniej. Nawet dzień przed (jak uda mi się trafić) to biorę rozkurczowe...i powiem ci, że mniej boli...

cytrynowa: ano właśnie :/ Z wyregulowaniem po tabletkach różnie bywa. Znam przypadki, że było to dosyć szybko, a czasem trzeba poczekać. Różne podejścia są też lekarzy. Co ma być to będzie :)

No i chyba ja jestem z tych co muszą czekać. No nic. Wiesiolek i castagnusa jem póki co. Zobaczymy. Temperaturę mierze znowu to Zobaczę czy zmieniło się coś. W porównaniu do poprzednich pomiarów (skaczacych mocno).
No i może te notatki lekarzowi cos powiedza?

Dzień dobry :)

jazza,
no tak coraz bliżej :) Niczego się nie cykam, usypiania niczego. Jedyne czego się boje to to, żeby się udało :) Dwie pary body już kupione,razem z testami czekają w szafie, więc już bąble nie mają odwrotu ;p muszą się wgryźć :) U nas też fajna nocka była w miarę :) fajnie się spało :)

cytrynowa, co do Twojego cyklu to jakaś masakra.. chociaż w sumie moja przyjaciółka (ta co w ciążę zaszła niedawno) też miała takie długie czasami, ale raczej ok. 60 dni i lekarz też jej powiedział, że to nic takiego. No i faktycznie w ciążę bez problemów zaszła..

Jugosława, dzięki kochana :) nie mogę się strasznie doczekać telefonu, że już jakieś zarodki są, że to część nas tam gdzieś i, że je wezmę do siebie :) masakra tak się cieszę, że to już tak blisko, choć dłużyło się niesamowicie :) i pewnie do testowania też się będzie niesamowicie dłużyć :) eh :) Wracaj z wielką pompą do starań, wracaj :)

reklama
Do góry