reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Emalia - Może dziwne pytanie zadam ale co na to Twój lekarz :confused: Liczę na to, że masz jakiegoś dobrego i fachowego ginekologa. Bo to co piszesz to na prawdę wzbudza we mnie szok i przerażenie.
Wiesz mnie 4 lekarzy leczyło, 3 to ewidentni szamani... i każdy mówił, że jest Ok, że to nie tu problem itd....Także ja bym chyba zaczęła od poszukania DOBREGO SPECJALISTY.

Mam koleżankę, która 3 razy poroniła... Aktualnie jest znowu w ciąży i zaczęła te same leki co ja. Liczę, że ciąże utrzyma.

Koralikowa - Ty na spokojnie ze 2 tyg i możesz rodzić....Boszzz kiedy ja będę na tym etapie :nerd: oj już bym chciała :tak:

hejoo

Nikusia nooo juz czas mnie goni,piore piore prasuje piore..heee...
Czas niedlugo sie spakowac do spzitala...

szybko mi zlecialo,a pmaietam jak wyczekiwalam,,ee kiedy i kiedy,,,tobie tez moment minie,,nim sie obejrzysz a tu zaraz porod bedzie:))

ja tam se tez dziergam przy okazji...na dole mam foty na blogu i na stronie sprzedam:)..mozecie sobie poogladac:)))

Hej kochane. Byłam u endo .W sumie stwierdziła ze mam zaczątki Hashimoto ale mam dobre TSH więc nie bedzie wprowadzać leków ona nie widzi przyczyn poronien z powodu tarczycy tylko bardziej z mojej psychiki mam badac tsh co pół roku chyba ze zajde, to wtedy mam robic częściej badanie jezeli przekroczę 2, to mam do niej sie zgłosic no i mam 3mm guzka ale na razie luzik, do kontroli za 2 lata chyba ze ciąża to wiadomo no i tyle tempki nie mierze na forum nie pisze wykresu nie uzupełniam musze odpuścić faktycznie bo tylko choroby psychicznej sie nabawię a w ciąze i tak nie zajde więc luz, blues i orzeszki a co u was?

hej

emalia w sumie dobrze ze wiesz co i jak ....moze faktycznie wyluzuj,odpusc,cieszcie sie z chlopem soba,spedzcie razem mile chwile i nie stresujcie sie na zapas,,,bo to ten stres to na epwno zle wplywa....zatem na pewno odpuscicie a tu II bedą:)))

U mnie ok,,ja szykuje sie do spzitala powoli..no mało juz zostało,a ja licze ze szybciej urodze niz na wigilie....
zatem prosze zaciskac&& za mnie...zebym juz na swieta w domu byla...

Koralikowa ja już czekam na siostrzeńca

niby ma podobny termin do Twojego ale ginek jej mówił że może już rodzić bo z usg non stop wychodziło szybciej:)

Hejka. Jeżeli jeszcze kogoś obchodzi co u mnie to pisze tak pokrótce :) Byłam wczoraj na wizycie u mojego gina. Nie dowierza ,że kolejna biochemiczna ( w niedziele beta dodatnia, w środe już poniżej 0,1 ). Zabrał mi wszystkie wyniki i powiedział ,że musi to skonsultować , bo "już nie wiem co z panią robić" . He he. Ale mu się przypadek trafił. Chyba trzeba będzie pomyśleć o klinice. Polecacie jakąś lub kogoś we Wrocku?

Gratuluje wszystkim zaciążonym i bardzo mocno trzymam kciuki za staraczki :)

Dziewczyny moja koleżanka urodziła dzisiaj w nocy dziewczynkę. W terminie ale niska masa urodzeniowa bo 1900 a wzrost 45 cm. Usg nie wykazywało żadnych nieprawidłowości. Mała była owinięta pępowiną i nie miała oddechu, chociaż akcja serca cały czas była. Teraz oddycha samodzielnie ale nie wiadomo czy nie jest niedotleniona. Czy któraś z was spotkała się z podobnym przypadkiem? Czy dzieciaczek ma szansę na zdrowe życie. Była pod respiratorem ale teraz oddycha samodzielnie.

reklama
Hej hej Weteranki, dawno mnie nie było...
zjola, już Ci odpisałam na grupie.
Emalia, przykro mi...Musisz podrążyć temat, porobić badania. Ale wiesz, niekoniecznie znajdziesz przyczynę (jak ja). Ale powodzenia, ważne, że w ogóle możesz zajść w ciążę, może wystarczy w ciąży włączyć jakieś leki i będzie po kłopocie.

Do góry