reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
MAMA XD znalazłam Cię :)

Dziewczyny - wakacje to cudowny okres gdzie można szaleć w wyrku i nie tylko więc trzymam za was kciuki i oby wrzesień przyniósł wam wiele radości :)
Ja już zrezygnowałam z trzeciego więc nie wracam na staraczki. Moje zdrowie jest ważniejsze niż chęć posiadania trzeciej pociechy.

Sol
cześć Ty szerloku :-D:-D
ja też już sie nie staram bo moje endo jest o kant doopy rozbić więc nie ma sensu..

ale wlatuję raz po raz do babeczek ;)
ukochaj swoje smerfetki:tak:

u nas wlaśnie pada.

Błonka
jak stare klacze rzekła bym :-p:-D:-D

Anuszka
witaj wśród niechcących :rofl2:ja też po długi łikendzie i do tego dziś caaały dzień pada ..to już nic się nie chce do potęgi entej :-D

reklama
bylam dzis na szczepieniu z zoską, od razu dostalam skierowanie do ortopedy z nogami zoski, ma tak krzywe jakby na koniu caly czas siedziala... zobaczymy co powie

Do góry