reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

witam się z wami piątkowo.
Życzę już dziś super weekendu każdej z was.
Nie wiem jak często będę ale na pewno jeszcze przed wyjazdem nad morze pojawi sie u was.
Potem już wyjazd w przyszłym tygodniu i wrócę dopiero 21.08 wieczorem. Modle się tylko abym m@łpy wstrętnej nie dostała a kysz!

pozdrawiam cieplutko! :)

reklama
Czesc Dziewczyny!
Juz dawno do was nie zagladalam :-) zapraszam na kawke ;-)

Wiecie u mnie cos nie tak z ta tempka ciagle ponizej lini podstawowej....Pierwszy raz cos takiego widze....:eek: Moze ktoras z was cos takiego miala?

Kinga my tobie tez udanego weekendu..
wikula udanych zakupów..
Amna wiaj,ja tez przy kawie jestem,,fajny avatarek,,ja nie mam pojecia z ta tempka...
mmm nie dostałam nic,,w sumie to nie wiem,,dzisiaj od rana na poczte nie moge sie zalogowac,,zaraz wyjde z siebie...

Hej baby!
suzi, moim zdaniem nie bierz tej lutki, skoro PRG masz w normie.
Amna, mamy wspólną znajoma na 28 dni :) Masz 16 dc dopiero, spokojnie, temp powinna lada dzień skoczyć, bo takie spadki są na owu zazwyczaj.

U mnie...się dzieje. Wracam do pracy od września...
Jutro na wesele jedziemy (Amna, do Agaty ;) )

Ewcia, belferko moja, mam pytanko do Ciebie. We wrześniu powinnam zacząć staż na kontraktowego, ale wiem już, że go nie skończę w tym roku szkol., bo popracuję pewnie tylko 1 semestr. Co w takim wypadku, wiesz może?

Kahaka ja Ci mogę powiedzieć, bo sama robiłam staż na kontraktowego w tamtym roku. Jeżeli przerywasz staż, to w momencie w którym znowu podejmujesz prace kontynuujesz to co zaczęłaś :) Skoro staż trwa 9 miesięcy, to zrobisz połowę w jeden semestr a drugą połowę skończysz jak wrócisz po macierzyńskim :)

hejka
zawiozłam synka do szwagierki i jej córki co u mnie były
i siedzę sama w domciu i jakoś mi smutnawo:(

kasiu rurka ma rację zawsze wtedy następuje kontynuacja o tyle czasu co ci zabrakło do awansu:)

reklama
lopop, rurka, czytałam wczoraj KN i tak jak piszecie jest chyba tylko w przypadku, gdy przerwa jest mniejsza niż rok. Chyba, że źle coś zrozumiałam. U mnie to na pewno będzie więcej niż rok i co wtedy?

Do góry