reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Oliwka mam nadzieję że jeszcze jesteś!!! kurka jak się wali to wszystko naraz ale wiem ze sobie poradzisz:) i nie zostawiaj nas tutaj!!!!

Mmmm rozum swoje a cuda się zdarzają i to częściej niż myślisz, musi się tutaj pojawić fasolka na forum. już czas najwyższy poprawic nam humorki!

reklama
Dzien doberek

Ja z kawusia na BB...
Pogoda jak zwykle,chociaz nie pada,wiec dzieci poszły na dwor,bo jobla w domu dostają.

Oby wszystkie nosiły dzidzie &&&&&&&&&&&&

Oliwka jak tam kochana,ty jestes czy jak????

co tak od wczoraj kiepsko tutaj...

Jutro do mnie rodzinka przyjeżdża,ciotka, kuzynka z mezem i dwojka synów..nie widziałam ich 15lat jakos,tylko nie wiem gdzie jak ich przyjac,,,mam za male mieszkanie,,ale dam rade...

czesc nadaje z pracy
Tymonka jasne że czas na fasolke na forum i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny
Ewcia dostałas odpowiedźod allegro?
Znowu mnie głowa boli

ewcia - to faktycznie dość sporo gości będziesz miała:) ja lubę gości ale w nadmiarze bywają męczący...

u mnie tempka spada, więc @ się zbliża...najgorsze będzie jak dostanę ja na wyjeździe, ech

Hmmm sama nie wiem czy brać tą lutkę czy nie;/ bo niby jak robiłam progesteron w czerwcu to wynik mialam ponad normę :zawstydzona/y: Może od jutra? Tylko czy jest sens?

Suzi - moja gin twierdzi, że póki nie ma ciąży to nie ma sensu brać ani lutki ani dupka, więc ja bym nie brała...

lecę na drobne zakupy, bo brakuje mi paru rzeczy na wyjazd...

reklama
Mmm dzięki kochana za odp:*
Wilkula Tobie też dziękuję:*
Chyba zaczynam coś wymyślać :zawstydzona/y::sorry:
Chyba faktycznie nie ma sensu brać na zapas"

Do góry