reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

mmm ja juz napisłam do allegro czekam na odpowiedx,bo jakos sie nie kwapią zeby szybko odp...ale jestem zla,,kurna blada..wplac szybko i same problemy.....zaraz zerkne na tarte na blogu...

mama zaspanie czasem sie zdarza...

lopop okaz zdriwa:)

ewcia możesz ich postraszyć rzecznikiem praw konsumenta, to zawsze działa

mmm - w przyszłym tygodniu zrobię ta tartę:)

to czekam na opinię jak smakowała

na kiedy masz termin @?
mam dopiero 19 dc więc jeszcze daleeeeeeeeeeeeko

reklama
Jestem na chwilkę.
Miałam straszną noc,ranek i popołudnie.
Mąż wczoraj mi powiedział,że w związku z całym bajzlem w naszym życiu powinniśmy wstrzymać się ze starankami.
Remont szlag trafił,nasz pewny w 1000% facet,który miał pilnować i zarządzać pracami ma inne zajęcia i nie ma go...Mam dom bez podłóg i ścian.Zostaliśmy bezdomni...musimy wynająć mieszkanie na dłużej.Remont odwołany,nie skończymy nic...zostały raty kredytu do zapłacenia.Niestety nie stać nas na wynajęcie ''normalnej'' ekipy.
Prolaktyna b. wysoka,męża wyniki do dupy.Nie mam co liczyć na fasolkę.
Jesteśmy zdołowani na maksa,każde czym innym.
Siedzę ze łzami w oczach i żyć mi się nie chce.
Napisałam do administratora z prośbą o usunięcie mojego konta.
Pozdrawiam wszystkie,pa.

oliwka no co ty,,i rezygnujesz z NAS teraz...nie rob tego..bedzie dobrze
a moja mama zadzwon pewnie wam na dłuzej wyjamnie mieszkanie,,z nia sie idzie dogadac bez problemu:)

mmm to ty jestes praktycznie tak jak ja z cyklem a ilo dniowe masz?? kiedy testujesz? który u ciebie jest teraz dfl? u mnie dopiero 5.

oliwka ale czemu zaraz chcesz usunąć profil? zawsze możesz tutaj wrócić! skoro teraz nie chcesz pisać ja to szanuje i rozumiem ale nie usuwaj profilu swojego... na pewno jeszcze bedziesz chciała z nami popisać. przecież znasz tu tyle dziewczyn... związałaś się. Teraz jestes zła smutna i wogóle.. dlatego tak piszesz. Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście nie poddawaj sie tak. Odpocznij przemyśl i wróć... TULĘ

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oliwka prolaktyna to nie problem, są na to leki i można ją zbu i wszystko będzie dobrze!!

kinga a po co testować jak @ i tak przyjdzie, nie ma sensu wydawać kasy na test, cykle mam rózne, maź 33 dni

kinga a po co testować jak @ i tak przyjdzie, nie ma sensu wydawać kasy na test, cykle mam rózne, maź 33 dni
aha no chyba że taka pewna jestes. ja nie wiem jak to u ciebie wyglada. czemu np piszesz ze @ na pewno przyjdzie. nie staraliscie sie? nie wiem czemu ten brzuch cie tak boli... nie pomoge wiec :\ chciałam dobrze. wybacz

kurcze smutnawo się zrobiło na wątku:(
oliwka no co ty... ja miałam bardzo wysoką prl zbiłam i jest teraz ok
kurcze przegięcie z tym remontem

mmm no wiesz obyc sie kiedyś mile zaskoczyła:) tego ci życzę z całego serca

reklama
Do góry