reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
mmm fajnie,ze wyjazd jednak sie uda..rob rob zakupy...
oliwka co to za dołki.,,ty nie łap deprechy,zobacz słonko za oknem,,pomacham ci :laugh2:...
suzi oj kurcze szkoda,ze taki weekendzik miałas zrypany.mam nadzieje,ze juz lepiej i wszystko git.
zuzanka fajnie,ze jedziecie na mazury,ja jakos w tym roku nie planuje dluzszych wakacji...

co do morza to ja mam 18km najblizej..hyh...na drugie 25km...i pote inne dalsze plaze...a jezior w pip...

lopop ja tez uwilebiam poddabie...
mmm jak tam podprysznicem;-):-)
oliwka PO WINKU LEPSZY HUMMOREK...
wikula no znalezione nie kradzione,,lepiej smakuja cudzesy,hee
Magdalena i co wlazłas na mezusia...
zuzanka aco robisz w domu, fajny ten wyjazd masz

ponadrabiałam

witam
Kingo dam znać bo kiedyś trzeba zwiedzić i te strony bo jak dotąd byliśmy tylko a Augustowie czyli Podlasie :)
lopciu koniecznie :)
okolice Iławy i sama Iława fajne miejsce, typowo turystyczne :tak:

U nas piękna pogoda
Miłego dnia życzę!

ja mam wolny zawód bo jestem organizatorem imprez okolicznościowych i jak nie mam spotkania na mieście to w domku jestem ...przy okazji jestem "dobrą ciocią" i mam w tygodniu podrzucane dzieci ;-)
a mazury to mój drugi dom i tam się wychowałam i tam mam większość rodziny :-)więc jedziemy z M na tydzień

Dziewczyny witam się z kawą.
Byłam wczoraj u kosmetyczki na pedikiurku i oczyszczaniu twarzy. Stopki mam jak dzieciaczek gładkie, na malowanie jestem umówiona za tydzień i na brwi, ale za to twarz mam jak biedronka w kropki!!! jak sie zobaczyłam ranow lustrze to do pracy nie chciałam iść ale jakoś sie zakamuflowałam:cool2: no nic jutro już bede piękna na nowo, musiałam troche wyczyścić bo ja mam tłustą skórę i cały czas mi coś wyskakuje....

Wikula faktycznie znak z tymi piwami, po prostu nie mogłas nie wypić takich znalezionych!

Ktoś pytał to ja robiłam cukinie z mieskiem mielonym, nie mam przepisu bo ja gotuję na oko takie rzeczy ale może sobie przypomnę gdybyś potrzebowała.

Asiiii gratuluję dzidziusia, super że sie udało bo już sporo przeszłaś, należy się!!!!

Ewcia jak wakacje? masz już autko? ja muszę sie postarać o samochodzik dla siebie, tylko że najlepiej nie drogi, niezawodny, tani w eksploatacji itp. haaaahhhaaa Jakie macie samochodziki dziewczyny?

Pozdrawiam wszystkich!

tymonka witaj..
ja mam golfa II...wczesniej miałam passata B3, potem calibre...no i teraz golfika sportowego...no aleco tam..jest u elektryka,jutro do odbioru...juz jeździ wsio,ale oc nie mam....

reklama
Do góry