reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

witam gościnnie
Zuzanka, również leczyłam się w Novum i pierwsze dziecko mam dzięki nim, mogę polecić dr Zamorę i Wojewódzkiego, jeśli chciałabyś zmienić, powodzenia, trzymam kciuki za wszystkie Weteranki, o pierwsze dziecko staraliśmy się 2,5 roku, rozumiem przez co przechodzicie
Hej:) Widzę,że czekasz na fasolkę,to pierwsza dzidzia Wasza?

reklama
no kochane widzę ze temat wakacji i seksiku wrze
no to ja z was najbliżej oprócz ewci i oliwii mieszkam do morza ale za to bliżej mi do Mazur z czego nie jeździmy tam bo z M uwielbiamy góry obojętnie jak no ale raczej wysokie Kotlina Kłodzka w tym roku nie zdała egazminu no to ruszyliśmy w Tatry ale za rok trzeba zwiedzić Bieszczady a mam 10 h jazdy na połunie:)

ewcia i oliwka czy ze Słupska uwielbiam wasze strony szczególnie Ustkę i Poddąbie:)

cos ostatnio mnie wątroba pobolewa :( a wy tak o winku piszecie

kochane która robiła cukinie zapiekane z miąskiem???

Ostatnia edycja:
Asiik - czy ja dorbze widzę - udalo Ci się????????????? SUPER!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ!!

Ja wlaśnie zrobiłam sobie kolację i otworzyłam piwko (znalazłam dzisiaj dwie puszku na ulicy przed moim domem, komś wypadły z reklamówki, więc stwierdziłam, że musze się napić, to jakiś znak z góry, hehe)

mmm Polecam wyjście na Tarnice, przepiękne widoki, byłam tam w kwietniu. A po za tym to możesz się wybrać nad Solinę:).
Ja właśnie pije sobie colę+whisky i zaraz mam zamiar wejść na mojego, bo gdzieś w tych dniach powinnam mieć owulke:).

witam gościnnie
Zuzanka, również leczyłam się w Novum i pierwsze dziecko mam dzięki nim, mogę polecić dr Zamorę i Wojewódzkiego, jeśli chciałabyś zmienić, powodzenia, trzymam kciuki za wszystkie Weteranki, o pierwsze dziecko staraliśmy się 2,5 roku, rozumiem przez co przechodzicie

dzięki kochana za wsparcie ,mi dr Zamora robił ostatnio transfer ,bardzo małomówny ,ale trochę pociągnąć go za język to wszystko ładnie wytłumaczy i bardzo miły jest ,ja mam swoją p dr A.Zygler ale nie miała terminu już jak chciałam na usg się zapisać i wcisnęły mnie do innej.....
Gratuluję ciąży ,a co było przyczyną,że nie mogłaś zajść ?jeśli można wiedzieć?

dzień dobry wszystkim
ja już na posterunku mało co śpię ostatnio w nocy bo mam siostrzenice 6 letnią na tydzień (pierwszy raz sama poza domem)i śpi ze mną ,bo z moją Karolą(siostrą) coś nie może ....i tak się kręci szkrab ,a zgrzyta ,podobno lunatykuje więc śpię jak "zając pod miedzą" mój M został wydelegowany do drugiego pokoju :sorry: ale skradam się do niego w nocy jak jakaś małolatka :-D dzisiaj w domku zdalenie ,idę kawusię sobie zrobić ....ale zjadłabym coś dobrego tej kawusi ale nie mam nawet za bardzo co :wściekła/y:

cześć z rana:)
Kingo dam znać bo kiedyś trzeba zwiedzić i te strony bo jak dotąd byliśmy tylko a Augustowie czyli Podlasie :)

u mnie dzisiaj będzie pracowity dzień tzn. wieczór:-p
zuzanko81 widzę że ranny ptaszek z ciebie???

reklama
hej lopop niestety ja mam tak codziennie o 6 rano :-(
pracuje od wczoraj w domu więc ,mam więcej czasu na pogaduchy :-) nie będzie mnie tydzień od 6 więc muszę nadrobić zaległości ;-)

Do góry