reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Wiem ,że się doczekam ,ale sił mi brakuje czasami i ręce mi opadają ,zwłaszcza że jestem z wielodzietnej rodziny ,rodzice mają po czworo rodzeństwa ,ja jestem najstarsza i mam pięcioro rodzeństwa (w tym jedną siostrę wychowuje 15 lat kończy za 3 tygodnie :-) gówniara )i te moje siostry i jeden brat mają dzieciaczki a ja jeszcze nie pomimo 7 lat co miesięcznego starania :wściekła/y:a oni się dotkną i już któraś w ciąży ,nie wiedzą co to dni płodne nie płodne ,jakiś tam śluz etc. a ja się doczekać nie mogę.....oj wzdycham ciężko ,ale chyba nie mam tak ,żle(tak sobie powtarzam) bo dziewczyny wiem,że mają problemy gorsze od mojego My jesteśmy z M całkowicie zdrowi i wiemy,że możemy mieć dziecko bo mieliśmy ciąże naturalną pozamaciczną usunięto w 6 tc:-(

Kochana tak to właśnie jest! Życie nie jest sprawiedliwe :-( mój brat z bratową też tylko się dotkną i już dzidzia jest...a na dodatek nie jest za dobrze między nimi :wściekła/y: i gdzie ta sprawiedliwość ja się pytam? :wściekła/y::angry:
Kolejny przyklad: Oskar... (syn mojej koleżanki)16 miesięcy i odszedł z tego świata
[*] /masakra jakaś!!! Gdzie jest ta SPRAWIEDLIWOŚĆ :wściekła/y:

nie ma sprawiedliwości ,już nie będę wspominać o innych przykładach złych matek ich konkubentach i nie chcianych dzieciach,a my mamy wszystko można by rzec a tak naprawdę nie mam nic w porównaniu do szczęścia jakie daje dziecko.....

reklama
Do góry