reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

oliwka słonko ,mi zawsze pomaga "coś" słodkiego toffefe albo czekolada mleczna z truskawkami wedlowska ;-)choć na chwilę mi jest słodko....
suzi1 ja bym chyba nie pojechała ,strach by mi nie pozwolił ,ja to nie jeżdzę na takie "spotkania" bo ryczę jak głupia non toper....

dziewczyny jakby u mnie było mało dzisiaj zauważyłam śłuz owulacyjny piękny przezroczysty i jak to możliwe ,że jakaś baba mi mówi ,że w 12 dc mam już po jak ja widzę dzisiaj jest 17 dc i ,że jest ?????już mi się zaczyna wszystko motać i w kur....bo byłam i lafirynda tylko mi ciśnienie podniosła i zrezygnowaliśmy z crio...........a wrrrrrr przecież jak pójdę w sierpniu na wizytę do mojej dr to tej Lewickiej dupę obrobię w tym novum ,widać jaka specjalistka siedzi od siedmiu boleści .......:angry:
mmm...piękne okolice ,ja jadę w piątek na mazury ...Pisz(tutaj się urodziłam i wychowałam :-)).Mikołajki.Giżycko
ale w Bieszczadach mogłabym zamieszkać .....

reklama
Zuzanka a możesz wyjaśnic co to takiego to krio???Bo ja się nie bardzo orientuje:zawstydzona/y:

kochana to jest Criotransfer (transfer z mrożonych zarodków po nieudanym transferze z zarodków niemrożonych - "świeżych")

no i byłam u dr ,nie mojej bo moja miała już wypas i okazało się ,że ta Lewicka powiedziała mi ,że w 12 dc jestem po owu i nie mam ciałka żółtego ale widzi płyn w zatoce i pozostał pęcherzyk 13 mm który nie jest dominujący i jak chce transfer to na swoją odpowiedzialność ....no to ja zabrałam się i wyszłam i nic z tego w tym miesiącu przez jakąś mało doświadczoną dr

Zuzanka czyli raz już podchodziliście do in vitro? I widzę że iui też robiliście :-(
Zobaczysz kochana doczekasz się swojego dzidziusia :tak: za co bardzo mocno ściskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kurcze szkoda tylko że u nas w kraju tyle to kosztuje :szok::wściekła/y:

Ja tam kocham wodę jak na rodowitego Wodnika przystało :-)

Zuzanka czyli raz już podchodziliście do in vitro? I widzę że iui też robiliście :-(
Zobaczysz kochana doczekasz się swojego dzidziusia :tak: za co bardzo mocno ściskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kurcze szkoda tylko że u nas w kraju tyle to kosztuje :szok::wściekła/y:

Ja tam kocham wodę jak na rodowitego Wodnika przystało :-)

Wiem ,że się doczekam ,ale sił mi brakuje czasami i ręce mi opadają ,zwłaszcza że jestem z wielodzietnej rodziny ,rodzice mają po czworo rodzeństwa ,ja jestem najstarsza i mam pięcioro rodzeństwa (w tym jedną siostrę wychowuje 15 lat kończy za 3 tygodnie :-) gówniara )i te moje siostry i jeden brat mają dzieciaczki a ja jeszcze nie pomimo 7 lat co miesięcznego starania :wściekła/y:a oni się dotkną i już któraś w ciąży ,nie wiedzą co to dni płodne nie płodne ,jakiś tam śluz etc. a ja się doczekać nie mogę.....oj wzdycham ciężko ,ale chyba nie mam tak ,żle(tak sobie powtarzam) bo dziewczyny wiem,że mają problemy gorsze od mojego My jesteśmy z M całkowicie zdrowi i wiemy,że możemy mieć dziecko bo mieliśmy ciąże naturalną pozamaciczną usunięto w 6 tc:-(

reklama
Do góry