reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

suzi bz nerw....jak weekendzik?? jak dzionek??

oliwka dostałaś @ ???

ooo jutro ma byc ładnie,,,hmm,ciekawe

mmm a wy we wrzesniu chcecie jechac??

reklama
Napiszę w skrócie ;-)
Dobrze że ten weekend juz się skończył... Pogrzeb tragedia...nie bede opiswywała....prosto z pogrzebu pojechaliśmy na wieś...i był to najgorszy wyjazd ever!!!!:wściekła/y: szkoda weekendu, lepiej było siedzieć w domu:-( W piątek mieliśmy msze za babcię mojego M i całą msze ryczałam...tak jakoś wspomnienie mnie naszły :-( przypomniały mi sie wszystkie 3 ciąże :zawstydzona/y: i nie mogłam się uspokoić:zawstydzona/y: Głowa mnie bolała, i byłam cała zapuchnięta :-:)baffled:
Wyjadz do bani ale to pewnie za sprawą naszych nastrojów :baffled::sorry2:
Dobrze że mamy to za sobą:tak:
Witam: Zuzę MAgdę i Zafasolkujesz:* Milo Was poznać:tak: i życzę Szybkiego widoku pięknych II kreseczek:*:tak:
Kinga dużoszczęścia i miłości na kolejne latak:*
Oliwka całusy (spóźnione) dla Ninki:*:*:*
Mmm dobrze że zguba się znalazła:)
Kasiu jak samopoczucie? Leż jak najwięcej :tak:i w razie wątpliwości dzwoń do gina &&&&&&
Mamci szacun za wytrwałość przsy depilacji bikini!!! Japrzy depilacji brwi zalewam się łzami :zawstydzona/y:
Dorotka witaj:) Lopciu:) Ewcia:* no i wszystki Was mocno buziam bo się stęskniłam :zawstydzona/y:
To się nazywa uzależnienie :zawstydzona/y:

Ja dziś wzięłam ostatnią tabletkę cLO i były wczoraj przytulanki:) ale myślę że od środy to bedzie mój 9dc będą intensywne przytulanki:) Może to coś da:) no i w środę usg ale u innego gina.

Ewa,tak dzisiaj 3dc...masakra jakaś.
Pojechaliśmy do nas po pracy pakować rzeczy i popłakałam się,powiedziałam mężowi,że ja wysiadam,nie chcę nic robić,mam dosyć itp...Odwiózł mnie i pojechał sam.Znowu paliłam:(

Mam nadzieje,bo nie wiem co się ze mną dzieje,mam ochotę uciekać,na męża jestem strasznie zła i nie wiem o co konkretnie...
Jakaś nie do życia jestem...I zdołowana

Oliwka a wyjaśniliście sobie wszystko? z tego co czytałam to pisałaś że tak, wiec co sie dzieje?:* Może to doliny związane z @...ojjj wiem jak to jest :wściekła/y: Pewnie 99% z nas przechodzi raz w miesiacu porządnego dola:(

reklama
No właśnie nie do końca bo nie mieliśmy czasu przez to latanie z remontem...
W środę mam wizytę u swojej terapeutki to tam się wygadam.

Do góry