reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

hejka

Ja wrocilam,bylam na weekend u rodzicow Pawla...ale zdycham masakra...
Wczoraj caly dzien w łóżku i na kibelku,tak na zmiane.
Dzisiaj bol glowy,,ledwo zyje..chyba mam goraczke,tak sie źle czuje...

Poczytam co u was...

reklama
oliwka cąłuski spoźnionne na ninki,,jak sie mieszka??
mmm narazie dzisiaj nie bylam przytulana z kibelkiem...ale czuje sie źle...kawe pije i boje sie ze ja zaraz oddam...
zafasolkujeodzaraz hejki,,kobiet o jeden cykl i ty świrujesz,bedzie dobrze,nie zawsze jest przeciez hop siup i ciaza....
Magdalena no 7 lat to wow weteranka bez dwóch słów...

kto ma pprzepis na jakies ciasto ze śliwkami,bo mam w pip sliwek...

mmm idzie sie wkurzyc , zarezerwowac domek,a tu powiedza ze nie jada....
oliwka no fajnie ci dogadala,trzeba bylo jej dwa slowa odpowiedziec,,co za swiinia...fajne suwaczki
Kinga no to kupuj wino..

ja mam dzisiaj 13dc....

Hej,dotarłam do biura i muszę popracować bo sekretarka na urlopie...i nikt mi nic nie powiedział...
Ewcia,jest ok ale my odzwyczajeni od tłumów i słyszenia sąsiadów:)))) Wsioki jesteśmy...
Mama dawała przepis na iacho z owocami,później Ci prześlę na PW:-)

oliwka to popracuj troszke...tylko sie nie przemeczaj...tam sa normlani sasiedzi w przeciwienstwie do moich debili...acha no to czekam na przepis...musze wejsc na bloga i popatrzec co mmm tam ma....

Magdalena witaj! 7lat starań to naprawdę dużo... my ponad 3 lata walczymy z małymi przerwami.

Ewcia a może juz sie udało? skoro tak kiepsko sie czujesz... albo na owu tak ci dziwnie. 3maj się!

Ja przez ten czas co mnie nie było pomyłam okna u Fiola i powiesiłam nowe firany.
uciełam też karnisz bo był za długi wiec sie zebrałam w końcu i piła poszła w ruch heh

dziewczyny moja przesyłka się odnalazła!!

pamietacie jak dostałam awizo, pojechałam na pocztę i wróciłam z listem poleconym?
tego dnia przyszły do mnie 2 przesyłki a listonosz wypisał awizo na jedną!!
no i oczywiście na poczcie terz wydała mi tylko list, a przecież sprawdzała przesyłki w komputerze więc musiała widzieć że na ten adres jest coś jeszcze !!!!!! kurcze wściekła jestem!!! jak pójdę na pocztę jak im wygarnę1!!

Kinga a w życiu,to po alkoholu niestety tak sie czuje....kupilas winko???
mmm no w koncu,ale wex im dwa zdania skomentuj....

reklama
Do góry