reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

dzisiaj zmarł nagle mój kolega z pracy miał tylko 28 lat:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
... i czymże jest nasze życie niczym po prostu małym ziarenkiem piasku - dzisiaj jesteś jutro cię nie ma

reklama
Dzień Dobry!!!
Melduję się po wizycie... w sumie jestem zawiedziona:baffled:, bo czuję się jakbyśmy stali w miejscu :sad:...mam za 3 tyg monitoring+badanie na wrogość śluzu, potem 3 dni później kolejne USG na potwierdzenie pęknięcia pęcherzyka. Drożności dr nie chce robić bo mówi, że same z siebie jajowody się nie zapychają a ja nie mam ku temu wskazań, bardziej skłania się ku laparoskopii ale to w tzw szeroko pojętej przyszłości...Mąż całą kartkę badań dostał...ale ma abonament w Lux Medzie WIĘC LUZ WSZYSTKIE MOŻE ZROBIĆ SOBIE W PAKIECIE:tak:
Dalej jestem na diecie + metformaxie po skończeniu opakowania wit. D 3 mam zrobić powtórnie i jesli będzie ok to nic nie robić jeśli znowu niedobór to brać dalej...
Generalnie łapię jesiennego doła więc proszę o wybaczenie :sorry::sorry:

reklama
Do góry