reklama
nie wiemy pewnie będzie sekcja zwłok- coś ostatnio mówił że czuje się przeziębiony jakby go grypa brałaO RZESZ ja pierdzielę.... Bardzo mi przykro ...ale na prawdę nie wiadomo na co???Może miał problemy z sercem?? Może zator czy coś????
.... trudno mi się otrząsnąć
Koralikowa
Fanka BB :)
hej
z
jola &&&&&&&&&&&&&&&& za egzam i owu)
lopciu ojeje,,wspolczuje..ale tragedia
z
a taki super człowiek chętny i skory do pomocyhej
z
Nikusia82
Fanka BB :)
Dzień Dobry!!!
Melduję się po wizycie... w sumie jestem zawiedziona, bo czuję się jakbyśmy stali w miejscu ...mam za 3 tyg monitoring+badanie na wrogość śluzu, potem 3 dni później kolejne USG na potwierdzenie pęknięcia pęcherzyka. Drożności dr nie chce robić bo mówi, że same z siebie jajowody się nie zapychają a ja nie mam ku temu wskazań, bardziej skłania się ku laparoskopii ale to w tzw szeroko pojętej przyszłości...Mąż całą kartkę badań dostał...ale ma abonament w Lux Medzie WIĘC LUZ WSZYSTKIE MOŻE ZROBIĆ SOBIE W PAKIECIE
Dalej jestem na diecie + metformaxie po skończeniu opakowania wit. D 3 mam zrobić powtórnie i jesli będzie ok to nic nie robić jeśli znowu niedobór to brać dalej...
Generalnie łapię jesiennego doła więc proszę o wybaczenie
Melduję się po wizycie... w sumie jestem zawiedziona, bo czuję się jakbyśmy stali w miejscu ...mam za 3 tyg monitoring+badanie na wrogość śluzu, potem 3 dni później kolejne USG na potwierdzenie pęknięcia pęcherzyka. Drożności dr nie chce robić bo mówi, że same z siebie jajowody się nie zapychają a ja nie mam ku temu wskazań, bardziej skłania się ku laparoskopii ale to w tzw szeroko pojętej przyszłości...Mąż całą kartkę badań dostał...ale ma abonament w Lux Medzie WIĘC LUZ WSZYSTKIE MOŻE ZROBIĆ SOBIE W PAKIECIE
Dalej jestem na diecie + metformaxie po skończeniu opakowania wit. D 3 mam zrobić powtórnie i jesli będzie ok to nic nie robić jeśli znowu niedobór to brać dalej...
Generalnie łapię jesiennego doła więc proszę o wybaczenie
K
Kinga85
Gość
Nikusia nie dołuj sie skarbie...buziak i przytulaski odemnie
u mnie nadal cisza
u mnie nadal cisza
reklama
K
Kinga85
Gość
nikusia ty widziałaś? u mnie to kosmos jakiś już totalnie Obserwacja cyklu - enpr.pl ja tu sie @ spodziewałam a tempka wyskoczyła dopiero teraz! szok. to na pewno nie owu bo szyjka jest ciągle zamknieta sprawdzam codziennie.
Podziel się: