reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

ja na sekund 5 :)

..i wszystko jasne :-D

jest dobrze :)
jutro pani J.dorobi klucze i dostaniemy ,żeby coś tam powoli dziergać...
trzeba pościągać te panele ze ścian bo to podstawa..
jak ściągniemy panele-mojej "wspólniczki" chłopak z kumplami;-)- to wtedy wchodzi pan i podwiesza sufity....kładziemy płytki na podłogę...jak będą płytki i sufity to na sciany nida gips..malowanie i włala :))))

pani dociągnie mi rury do pokoju i zamontuje zlew...
przed salonem zrobi elewacje w beżowym kolorku..

generalnie----> wszystkie te koszty pokrywa Ona ,my kupujemy płytki na cały salon....troche to bedzie kasy bo tam jest około 60m 2
ale najważniejsze ,że na robociźnie zaoszczędzimy bo chłopaki chętne :)

umowe podpisujemy w listopadzie,że remontując obligujemy się do wynajmu od 1 lutego.

tak wiec wszystko jest jak najbardziej si:-D
tylko teraz na listopad musze już troche kasy szykować ...

niech mnie ktos uszczypnie :-p

reklama
helloł ja wlasnie niedawno wstalam wiecie co kuzynka mi dala esty owu i one ciagle mi ja pokazuja a wiem ze juz na bank po
mama moim marzeniem zawsze byl salon ale niestety dofinansowanie juz kiedys wykorzystalam na inna dzialalnosc ktora trwala krotko :( ponad rok konkurencja za duza sie utworzyla a tak nawiasem mowiac tez mi sie dzis snilo ze bar otworzylam

hej

Maly jako tako..oby do pon pomoglo,,jezuu juz tydzien nie byl w szkole,szkoda nauki...

Błonka nie slyszalam,dzieki bardzo za propozycje...na pewno jakby co skorzystam...narazie mnie ma goraczki...

mama super,,spelniasz marzenia:))) szczypie&&&&&&&&&&&&&& cie:)

mmm ale mmmmmmmmmmmmmmmmm.....

Ja wcinam WZ i kawusia popijam..

Musze jakas saltke z chinskich zrobic bo mam....poszukam w necie..

Kwiatek
no to jak już po owu to czekamy:))

Koralik
dzięki ...już wierzę ,że to się dzieje :)
dokładnie ---> spełniam marzenia..nie myślałam,że mi się uda a jednak:)

dobrze ,że syn już lepiej .

u nas znowu pada :blink:

Meldunek...:tak:

Nie wiem o czym mowa bo u nas od 11 świciło piękne słonko, domek wywietrzyłam... pranie na dworze wyschło pięknie...domek wysprzątany a ja kawusię muszę popic co by nie usnąc :tak:
Mama- super wiadomości...oby wszysto szło po Waszej myśli...
Ja muszę w poniedziałek testy owu kupic bo już dawno nie korzystałam :tak:...jak znajdę chwilę to polecę sobie do Rossmana..
MIŁEGO WIECZORU DLA WSZYSTKICH DZIEWCZYNKI :tak:

Nikusia - ja testy kupiłam przez internet i czekam na przesyłkę. Gin kazał mi się monitorować, no to dobra, jeszcze raz kozie śmierć.

reklama
Do góry