reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
witam sie @ przylazla wieczorkiem rozkrecila sie w nocy wiec panienki za nowy cykl czuje sie srednio bo na dodatek gryp mnie rozklada i musze z psiakami do weta jechac na szczepienie

Ostatnia edycja:
chyba ta grypa to wszystkich rozkłada .....:crazy:
kwiatuszek tulę ,ale myślę ,że te jednak staranka co miesięczne dają radość i przyjemność więc do dzieła w nowym cyklu :-):rofl2:

Carola najważniejsze,żebyś miała dobre samopoczucie nie tylko fizyczne ale i psychiczne i za te trzymam kciuki ,wiem ,że w końcu nam się uda :rofl2::happy:

mialam przeczucie ze @ przylezie tylko cycuchy dziwnie sie zachowywaly ale tak widocznie musi byc

laski zastanawiam sie czy nie powinnam troche odpoczac od forum co o tym myslicie tylko mnie zle nie zrozumcie raz tez juz tak zrobilam nie było mnie 2 miesiace i naprawde psycha mi odpoczela??

mama z suzi pisalam wczoraj, lezy sobie dalej w szpitalu ale synus rosnie ładnie, jak bedzie trzeba to mowi ze i do konca ciazy polezy ale dla malenstwa wszystko. Czuje sie chyba dobrze, z smskow widze ze i psychicznie tez dobrze :) macie pozdrowienia wszystkie i buziaki!!!

kwiatuszku nikt sie na Ciebie nie obrazi, jak czujesz ze musisz odpoczac i przestac myslec to smialo :) my tu bedziemy czekac az odpoczniesz :)

wiem wiem... my chyba wszystkie tu przechodzilysmy przez te pytania... ja sie nie krepowalam, walnelam przy wszystkich prawie w zlosci zeby sie nie pytali, jak bedzie to sie dowiedza, mamy problemy ale wspiera nas swiat medycyny i ze nie chce o tym rozmawiac... i mialam spokoj....

reklama
Do góry