reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Błonka i co??? i Tobie zostaje soczek ;))
a ja mam likier czekol.z wódką Chopin i czekoladą Wedla-pyszne pyszności;))
piję teraz bo za tydzień działania i znowu do końca cyklu dzioba nie umoczę w %..

no widzisz kochana Błonko ja też powiem A NIE MÓWIŁAM :biggrin2: BARDZO SIĘ CIESZĘ ,RAZEM Z TOBĄ :-)

a ja rybkę zrobiłam ,pranka 2 szt dzisiaj ,poprasowałam,przywieźliśmy choinkę i czekam na młodą jak wróci z kościoła (bo są rekolekcje) to z nią ubiorę ....i żeby jeszcze śnieg spadł to będzie super....strasznie uwielbiam święta BN :-)

lopop skarbie no niestety u nas z adopcją się nie udało,nie jesteśmy przygotowani podobno na dziecko i mają nas głęboko w wodzie :zawstydzona/y:póki nie przejdziemy szereg badań i spotkań i szkoleń to niestety ale możemy zapomnieć .....chyba,że ze wskazaniem bezpośrednio przez matkę ,bo szpital i lekarze nie mogą ,tym bardziej ośrodek :no:

przez tydzień dochodziłam do siebie ...żeby nie praca i M to bym się załamała bo się nastawiłam na to maleństwo.....:-(

Mama05 ja też chce alk ,ale mi nie wolno do świąt przynajmniej bo leczę helicobaktery :wściekła/y:wredne podłe ,już jestem po kuracji antybiotykowej ,ale dzisiaj żołądź dał mi we znaki ,że ocho....:wściekła/y:nie wiem czy to coś pomogło ......

zuzanko przykro mi a tak się cieszyłam ze będziecie mieli małego bąbelka:)
a tu nici:-(

Błonka gratki:):)

wikula się nie zrozumieliśmy :eek:to carola ma pierwszą zaliczoną jazde a ja po prostu się cieszę jak głupia bo ja bardzo lubię kierować i myślę że i każdy też polubi:-)

Ostatnia edycja:
lopop - sorki, ja po prostu jakaś tępawa ostatnio jestem i nie wszystko dobrze rozumiem!

Błonka - SUPER!! Wiedziałam, że tak będzie!!!

też bym sie jakiegoś alkoholu napila, ale sama w domu jestem to nie bardzo mam jak, innym razem sobie dobiję, a na sylwestra to zaszaleję:)

Witajcie.
Poczytałam, nadrobiłam.
Mama smacznych %%%% :->

BŁONKA MEEEEGA GRATKI!! Masz fotkę, może nam pokażesz?

Pozdrowienia i uściski dla wszystkich. Ehh niedługo święta. Strasznie się już nie mogę doczekać.

reklama
Do góry