reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
beta z dzis 10818 a tydzien temu byla 5252 ale moja gin mowi ze to za dlugi okres czasu by stwierdzic czy dobrze rosnie............ tzn nie jednoznacznie i mam powtorzyc bete jutro i w tedy sie dowiemy...
:(((

Carola, powiesiłam na mokro, ale widocznie materiał taki, że i tak jest pognieciona.
Błonka, matko, ja bym tę Twoją ginkę trzasnęła. Najpierw Ci każe betę robic, a potem mówi, że za dluga przerwa była....Moim zdaniem beta ok, mieścisz się w normach. Poza tym beta powyżej 6000 wolniej rośnie.

Błonka rośnie i to najważniejsze...powtórz jutro i bedzie si-pamiętaj ,że beta tylko na początku tam mocno rośnie-później w dalszych tygodniach zwalnia...
proszę nie martw sie ..a skoro powyżej 10000 widac już serduszko to u Ciebie na pewno na następnej wizycie bedzie już widoczne ;)))

no bo wiecie co jak zobaczylam wynik to sie najpierw ucieszylam a po tym smsie troche zdolowalam.. teoretycznie tydzien temu bylam w ramkach dla 6 - 7 tydzien i dzis tez ramki dla 6 -7 tydzien... sama nie wiem, zobaczymy jutro czy przyrosla... eh ale balagan mam w glowie teraz, no ale powiedzcie jak mam sie nie martwic? jak? przeciez to jest jakis obled...

hej dziewczyny ,ja żyję od czwartku tą malutką ,którą dzisiaj widziałam śliczna jest.......
Błonka będzie dobrze skarbie nie martw się ja to czuje ;-)

dziewczyny czy ,któraś może mi podpowiedzieć ,czy w momencie jak matka podpisuje oświadczenie,że zostawia dziecko w szpitalu to później może je pójść i zabrać ,cofnąć to co podpisała?

reklama
Mama - mój mąż dopiero za tydzień ma zrobić badanie, musi minąć minimum tydzień od skończenia terapii antybiotykowej

Błonka - nie martw się, proszę uwierz, że wszystko jest dobrze!

Zuzanka - z tego cow iem, to przez 6 tygodni (okres połogu) kobieta może zmienić decyzję

Do góry