reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Kurcze, no właśnie nie wiem, kiedy mam owu :( W tym miesiacu praktycznie nie czułam jajników, nie było też śluzu :( moja temp:
5dc 36,5
6dc 36,3
7,8dc 36,4
9dc 36,5
10dc 36,6
11dc 36,4
12dc 36,6
13dc 36,7
14dc 36,9 - ale myślę, ze zaburzona, bo wstałam ok 12
15,16dc 36,7
17dc 36,8
18dc 36,9
19dc czyli dziś 36,9
tak by wychodziło, że owu była 11dc wraz ze spadkiem temp? Czyli już za póżno na badanie :(

reklama
Byłam po prezenty dla dzieci:)
Pobuszowałam w H&M w dziale niemowlecym:))) ahhh jakie cudeńka:))) Kupiłam śliczny zestaw na chłopaka,dla synka koleżanki:)

marcysia, moim zdaniem fazę lutealną trzeba liczyć u Ciebie od 13 dc, czyli jutro będzie 7 dzień fl, więc jutro lub pojutrze zbadaj. Myślę, że wikula potwierdzi, to co napisałam, bo ona też w tempkach siedzi długo ;-) Nooo czyli za tydzień u Ciebie się okaże, czy sie udało :)
Caroline, ja z kolei wczoraj byłam w Pepco, bo otworzyli u nas i tyle ubranek cudnych było, że chciałam kupowac, ale mąż mi zabronił :-( bo mam dostać ciuszki od kuzynki i zobaczę, czego mi brakuje, wtedy ewentualnie jakieś zakupy zrobię. No i wczoraj skończyło się na 2 parach gaci dla mnie :-D

Firanki dziś uprałam :-) Hurrra!!!!

Hej Kasianie polecam Pepco...po pierwszym praniu rzeczy nadają się do wyrzucenia...już 3 razy się nacięłam i więcej NIC tam nie kupię.Wolę na wyprzedaży coś upolować.

Pierwsza??Nie ni swieto lasu kurcze ze ja pierwsza :) Naszczescie mam 2 dni wolnego.. To pojesdiemy kupic wiekszosc prezentow. Kurcze jak sobie obliczylam ile kasy wydam na prezenty to masakra albo ja za chojna jestem albo rodzine mam duza :) Ale mam nadzieje wszystkim sie beda podobaly :)
a u mnie w sumie oki.. dzisiaj niby 13 dc.. wiec chyba wszystko przed nami choc jajniki juz kluja troszeczke :)

Ostatnia edycja:
Marcysia - zgadzam się z kahaką:)) ja na Twoim miejscu bym zbadała ten progesteron jutro (we wtorek). Staranka też miałaś w dobrym czasie, więc teraz trzymam kciuki za sukces:))&&&
A jak tempka dzisiaj???

Jeera - mi tez na prezenty dużo kasy pójdzie, większość już mam, ale ja ma dużą rodzinę i hojna też jestem, ale lubię robić innym prezenty:)

Kahaka - ja to mam wrażenie, że nawet za długo się zajmuje tym mierzeniem tempki...

mama - ja dzisiaj tempka u Ciebie???

reklama
Witajcie znow po dlugim czasie...

Nie nadrobie Was oczywiscie ze wszystkim, ale najwazniejsze wiesci widze! :)
BREE, BLONKA - GRAAAATUUUUULAAAACJEEEE!!!!!

Jestescie dla wszystkich nadzieją
:tak:
:tak:

Do góry