reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
codziło mi o to czy badałaś prolaktynę, progesteron, lh,. fsh i inne??

a ja przeczytalam bralas... bosz wzrok mi juz szfaknuje :) Sorki.. No wlasnie jeszcze nic nie badalam.. bo dopiero we wtorek mam wizyte... 2 lata nic ne bylo.. i sie teraz odwidzialo? No nic jakas dziwna jestem.. :(

Błonka, ie panikuj. Serduszko pojawia się OKOŁO 30-33 dnia fazy lutealnej, więc jeśli miałaś owu około 11 listopada, to akurat lada dzień będzie serducho!!!!

Błonka będzie dobrze!:))))

Jeera a masz wizytę u ginka we wtorek?
Mi ginek wysłał sms-a,że mam wizytę 16-go rano.Monitoring.
Dzisiaj wzięłam CLO,kazał 1xdziennie a ja łykam 2sztuki,tylko nie wiem czy przyznawać mu się:)))

carola małe artystki ci rosną:)
zuzanko &&&& super :):) też bym tak chciała :):)
Błonka jak betka rośnie to jest ok:):) będzie widać serduszko już 19 zobaczysz a nawet usłyszysz:)
carola ale masz szczęście z tym amorami piesków:confused: może nie będzie młodych uff ... oby
jerra wiesz ja jestem nie doinformowana bo ostatnio słabo zaglądałam ... właściwie to idziemy coś w dc podobnie
tymonka hej
mama witaj :)

wyciągnęłam dzisiaj wszystkie ozdóbki światęczne i ozdobię chatkę co już będę czuła atmosferę ( choinka czeka do Wigilii)
pierniczki wczoraj już upiekłam z moim synciem ( cały czas mi chodzi i je podjada:baffled: w takim tempie do świąt mało co zostanie:-p)

carola kolor super ...napiszę ci po angielsku w tłumaczeniu "zgrabna jesteś":):)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was. Od rana nie mieliśmy prądu więc nic nie posprzątałam i dopiero teraz startuję z robotą. Błonka jak samopoczucie dzisiaj?

Do góry