reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

A ja mam niepotrzebne...dzisiaj zaczęłam CLO,ostatni raz próbuję,potem odpuszczam.Mam dosyć leków,badań co tydzień i wydawania kasy...

reklama
Carola rozumiem Cię..sama miałam taka nagonkę,latanie po ginach-też odpuściłam..
a test kupię może w przyszłym tyg...zobacze jak tempka będzie się zachowywać..narazie mam 8dfl i 8 dzień mam 37..

achaaaaaaaaaaaaaaaaaa muszę się pochwalić-od ponad m-ca jem ciemne pieczywo,zero masło i na maxa ograniczam słodkie i waga poszła w dół z 67 na 64 !!! :)))
przy wzroście 170 cm to juz naprawdę dobrze wygląda;)) jeszcze te 4 kilo by sie zdało:))

dziękuję
c033.gif

jadę po spożywkę..

wrocilam.. jestem załamana... nie ma serduszka ;(
wg usg mam 5 tydzien i 2 dzien ciazy dopiero, dziecko ma 2,5 mm a pecherzyk juz jest duzo wiekszy niz ostatnio ale nie ma serca, beta odpowiada 7 tygodniowi a usg 5 tygodniowi... jak to mozliwe? mowila ze jeszcze nie zakladamy karty ciazy... mowi ze serce widac przy becie 10 000 ale ja bete mam z poniedzialku 5 tysiecy wiec powinna juz byc ponad 10 tysiecy ;/
Mowi ze MOZE sie owulacja przesunela ale ja bralam zastrzyk na pekniecie pecherzyka , zastrzyk dziala do 36 h... wiec przyjmujemy ze kolo 10, 11 listopada byla owulka...

Zuzanka dzięki..;)

Błonka- kurka spokojnie...
ja widziałam serduszko w 7 t.c. u synka u córy też jakos tak..
najwazniejsze,że beta rośnie i dzidzia rosnie bo ostatnio pisałaś chyba,że miała 1,6mm tak?
głowa do góry ...kiedy teraz masz wizytę???

reklama
Do góry