reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Spojrzcie co mi sie przypa£eta£o
I wez tu zostaw ciuchy na balkonie [emoji33][emoji33] niby nic te koniki nie robia ale ciary to mialam az po sama pipke [emoji23][emoji23]
672f42708b8947405761f51732d063e0.jpg

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png
Fuj...robal :/ nie cierpię...wczoraj w łazience miałam pająka pod kranem się schował...siedzę w wannie i pacze a tam Ten skubaniec :/ tak jape darlam,że Ł. kapcie po drodze pogubił :) wchodzi i mówi " co się drzesz" a ja na to kuwa pająk... :D teście też słyszeli [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fuj...robal :/ nie cierpię...wczoraj w łazience miałam pająka pod kranem się schował...siedzę w wannie i pacze a tam Ten skubaniec :/ tak jape darlam,że Ł. kapcie po drodze pogubił :) wchodzi i mówi " co się drzesz" a ja na to kuwa pająk... :D teście też słyszeli [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kufa, tez sie boje pajączków

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Nuria luteina czyli progesteron blokuje owulacje dlatego jak bierze sie lutke trzeba byc pewnym owulki dwa dni po owulce bierze sie luteine, ja bralam ja dwa dni po owulce 10 dni 2×1 potem odstawialam na 3 dzien po odstawieniu pojawiala mi sie @ ja przy lutce chodzilam na monitorig bo wtedy bylam pewna na 100% jak podchodze do iui to biore clo od 3-7dc potem czekam na owulke robie usg jak pecherzyk jest ok to robie sobie zastrzyk z pregnylu po iui biore lutke dwa dni po. To sa hormony musisz byc pewna ze byla juz owulka dopiero wtedy biore luteine ona podnosi progesteron ja mam niedomoge cialka zoltego i luteina pomaga na druga faze zeby nie byla za krotka i zebym nie miala plamien przed @ ale u mnie to minelo jak zbilam tsh

A no wlasnie nuria od tego cyklu kontroluj tempki i zapisuj sobie wszystko.w aplikacji.
7dni po owu idz zbadaj progesteron bo moze zwyczajnie masz go za malo jak to u mnie i bylo... nie.wiem czy u mnie clo pomoglo czy bardziej progesteron ale mysle ze gdyby nie rady dziewczyn z luteina to nie zaszlabym na samym clo. Takze ten zagaduj lekarza o clo a jak nie to chociaż o lutke , polecam dowcipna

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png
Ja mam luteine dopochwowa

Luska jutro ide tsh zrobic i zobaczymy
Ostatnio mam smaka na wszystko co pikantne![emoji23] wszystko sole i pieprze dwa razy[emoji23]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Kochane jest sprawa. Mianowicie dziś jest 25dc męża miałam od 15 dc. Dziś pojawiło się plamienie. T ciała 36,6 a T w pochwie 37,05. Czy to może być implantacja czy niestety zbliżający się @ ???

Jayska a temperature mierzysz codziennie? Bo tu laski mowily ze takie jednorazowe pomiary nic nie mowia.

Matko jedyna juz 3 porcje jem! Az mi sie gęba nie zamyka! Moj kupil kapusty kiszonej w nadziei ze mu krokietow zrobie. Co najlepsze to zezarlam prawie cala, a co gorsze umrę jak nie zjem wiecej, ide do sasiadki pytac czy ma[emoji23]
1490097481-aaaaaa.jpeg

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

reklama
Kochane jest sprawa. Mianowicie dziś jest 25dc męża miałam od 15 dc. Dziś pojawiło się plamienie. T ciała 36,6 a T w pochwie 37,05. Czy to może być implantacja czy niestety zbliżający się @ ???
Ciezko powiedziec tempka spada nawet dzien przed @ zrob bete bedziesz pewna

Do góry