reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Maziajka a z jakiego powodu mialas cc ?

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Bum wtedy tylko wzgledy okulistyczne ale po ciazy dowiedzialam sie jeszcze ze mam 2 choroby ktore rowniez nie pozwalaja na naturalny porod.Mam chorobe rdzenia i jeszcze jedna neurologiczna tak wiec mam 3 powody:D najgorsze ze mam ta chorobe rdzenia i tylko narkoza wchodzi w gre...
Z Jasiem mialam znieczulenie do kregoslupa.

A tutaj wkleje fotke jakby kogos interesowalo jak wychodza owulacyjne w ciazy dodam ze mialam mega rozcienczony mocz bo duzo sikam i pije byl prawie przezroczysty.
1476875061306.jpg

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476875061306.jpg
    1476875061306.jpg
    52,5 KB · Wyświetleń: 1 333
22 dc ćmi od wczoraj z przerwami tak jak słaba @. Bum a ty czujesz coś ? bo chyba my mamy równice 1 dnia tylko.
A tutaj wkleje fotke jakby kogos interesowalo jak wychodza owulacyjne w ciazy dodam ze mialam mega rozcienczony mocz bo duzo sikam i pije byl prawie przezroczysty.
w którym dc robiłaś ten test ?

Moge sie was poradzić ? Bo już o niczym innym nie potrafie myśleć i oszaleje:p krótko wyjaśnie , mam nadzieje ze którejś bedzie sie chcialo te glupoty wyczytac:D a więc tak wrzuce zdj testów owu :D
1476874864274.jpg
1476874868377.jpg
1476874877289.jpg
1476874896264.jpg
i po kolei :D zaczelam robic testy w 11dc:p oczywiscie 11dc brak kreski , w 12dc ledwo widoczna a w 13dc juz wyrazna , 14 dc tez wyrazna ale juz troche jasniejsza od tej z 13 dc ..a ze to sa te tanie testy z allegro to polecialam jeszcze 14dc do rossmana i o 20 zrobilam facelle wyszla bardzo ciemna kreska ale nie pozytyw ..tyle ze 15 dc juz ta kreska byla jasniejsza i o godz 12 i o 20 a dzisiaj 16dc wydaje mi sie znowu troche ciemniejsza :/ chyba mam schizy:( no i pisze to dlatego że w poprzednim miesiacu mialam lekkie zamieszanie ..robilam pierwszy raz testy i kupilam te z allegro . Ani razu nie wyszla kreska tak ciemna jak powinna byc tylko 17 czy 18 dc wyszla taka jak teraz w 13dc i jak sie pozniej okazalo okres sie spoznil i owulacja tez przesunela sie na 19 dc co by sie zgadzalo bo wlasnie od 16 do 19 cos miałam mokro :/ dlatego teraz juz nie wiem co mam myslec a juz ze stresow becze co wieczor ze przegapimy znowu owulke bo od 5 miesiecy jestesmy w tym mistrzami jak sie okazuje gdy @ sie juz pojawia !! :( a ze chop albo zmęczony albo nie wiem co to nie chcialabym go zajechac , dlatego nie wiem co teraz. Ja na wszelki wypadek bym mogla pociagnąc do 19dc z przytulankami ale nie wiem jak K i to mnie dobija . Oczywiscie czlowiek glupi i mialam od razu w rossmanie kupic testy ale ja jak zwykle mam czas :/ mam nadzieje ze ktoras mnie zrozumiala i jest w stanie wytlumaczyc co i jak[emoji14]czy ta kreska gdyby byl pozytyw 13dc to powinna stopniowo znikac? Dodam ze 14dc juz prawie przed północą zaczął mnie kłuć jajnicor :D śluz jakis tam dalej jest[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476874864274.jpg
    1476874864274.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 1 725
  • 1476874868377.jpg
    1476874868377.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 1 595
  • 1476874877289.jpg
    1476874877289.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 1 439
  • 1476874896264.jpg
    1476874896264.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 2 139
Maziajka ahaaa , cc też ok [emoji108]
A z tymi testami owu jak tak patrze to różnie , niektórym wychodzą , niektórym słabo .. Niektorzy nie sa w ciazy a tak wychodzą , ale to ponoc , przed @ lh tez sie dzwiga i mogą wyjść , ehh duzo tego.

Hajmal tak ja mam 21dc , co ja czuje jajniki ino i to wszystko , jakos od wczoraj mi tk pylsyja raz jeden raz drugi [emoji50]

wff2krhmvaem9yip.png

Moge sie was poradzić ? Bo już o niczym innym nie potrafie myśleć i oszaleje:p krótko wyjaśnie , mam nadzieje ze którejś bedzie sie chcialo te glupoty wyczytac:D a więc tak wrzuce zdj testów owu :D Zobacz załącznik 779119Zobacz załącznik 779120Zobacz załącznik 779121Zobacz załącznik 779122 i po kolei :D zaczelam robic testy w 11dc:p oczywiscie 11dc brak kreski , w 12dc ledwo widoczna a w 13dc juz wyrazna , 14 dc tez wyrazna ale juz troche jasniejsza od tej z 13 dc ..a ze to sa te tanie testy z allegro to polecialam jeszcze 14dc do rossmana i o 20 zrobilam facelle wyszla bardzo ciemna kreska ale nie pozytyw ..tyle ze 15 dc juz ta kreska byla jasniejsza i o godz 12 i o 20 a dzisiaj 16dc wydaje mi sie znowu troche ciemniejsza :/ chyba mam schizy:( no i pisze to dlatego że w poprzednim miesiacu mialam lekkie zamieszanie ..robilam pierwszy raz testy i kupilam te z allegro . Ani razu nie wyszla kreska tak ciemna jak powinna byc tylko 17 czy 18 dc wyszla taka jak teraz w 13dc i jak sie pozniej okazalo okres sie spoznil i owulacja tez przesunela sie na 19 dc co by sie zgadzalo bo wlasnie od 16 do 19 cos miałam mokro :/ dlatego teraz juz nie wiem co mam myslec a juz ze stresow becze co wieczor ze przegapimy znowu owulke bo od 5 miesiecy jestesmy w tym mistrzami jak sie okazuje gdy @ sie juz pojawia !! :( a ze chop albo zmęczony albo nie wiem co to nie chcialabym go zajechac , dlatego nie wiem co teraz. Ja na wszelki wypadek bym mogla pociagnąc do 19dc z przytulankami ale nie wiem jak K i to mnie dobija . Oczywiscie czlowiek glupi i mialam od razu w rossmanie kupic testy ale ja jak zwykle mam czas :/ mam nadzieje ze ktoras mnie zrozumiala i jest w stanie wytlumaczyc co i jak[emoji14]czy ta kreska gdyby byl pozytyw 13dc to powinna stopniowo znikac? Dodam ze 14dc juz prawie przed północą zaczął mnie kłuć jajnicor :D śluz jakis tam dalej jest[emoji14]

Te z neta testy sa o dupe wsadzic , raz wychodzą a raz nie , jak z neta to tylko rozowe polecam a znowu jak tak czytam i obserwuje to te facelle dosc dlugo wychodzą pozytywne i raz wychodzą raz nie wychodzą [emoji52]
Edit : ale najciemniejsza to chyba z 14dc.

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Te z neta testy sa o dupe wsadzic , raz wychodzą a raz nie , jak z neta to tylko rozowe polecam a znowu jak tak czytam i obserwuje to te facelle dosc dlugo wychodzą pozytywne i raz wychodzą raz nie wychodzą [emoji52]
Edit : ale najciemniejsza to chyba z 14dc.

wff2krhmvaem9yip.png
Czyli nie brac tego kijowego z 13dc pod uwage ? I bądź tu mądrym[emoji14]czemu wszystko nie moze byc takie fajne i proste[emoji14]hmm jutro w takim razie powtorze o 12 ten facelle bo zostal mi ostatni i zobaczymy .. A dzisiaj jakos bede musiala sie znowu postarac żeby z K jeszcze podziałać:p dzięki :)

Do góry