reklama
Bum wtedy tylko wzgledy okulistyczne ale po ciazy dowiedzialam sie jeszcze ze mam 2 choroby ktore rowniez nie pozwalaja na naturalny porod.Mam chorobe rdzenia i jeszcze jedna neurologiczna tak wiec mam 3 powody najgorsze ze mam ta chorobe rdzenia i tylko narkoza wchodzi w gre...
Z Jasiem mialam znieczulenie do kregoslupa.
A tutaj wkleje fotke jakby kogos interesowalo jak wychodza owulacyjne w ciazy dodam ze mialam mega rozcienczony mocz bo duzo sikam i pije byl prawie przezroczysty.
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Z Jasiem mialam znieczulenie do kregoslupa.
A tutaj wkleje fotke jakby kogos interesowalo jak wychodza owulacyjne w ciazy dodam ze mialam mega rozcienczony mocz bo duzo sikam i pije byl prawie przezroczysty.
Załączniki
hajmal
Fanka BB :)
22 dc ćmi od wczoraj z przerwami tak jak słaba @. Bum a ty czujesz coś ? bo chyba my mamy równice 1 dnia tylko.
w którym dc robiłaś ten test ?A tutaj wkleje fotke jakby kogos interesowalo jak wychodza owulacyjne w ciazy dodam ze mialam mega rozcienczony mocz bo duzo sikam i pije byl prawie przezroczysty.
Moge sie was poradzić ? Bo już o niczym innym nie potrafie myśleć i oszaleje krótko wyjaśnie , mam nadzieje ze którejś bedzie sie chcialo te glupoty wyczytac a więc tak wrzuce zdj testów owu
i po kolei zaczelam robic testy w 11dc oczywiscie 11dc brak kreski , w 12dc ledwo widoczna a w 13dc juz wyrazna , 14 dc tez wyrazna ale juz troche jasniejsza od tej z 13 dc ..a ze to sa te tanie testy z allegro to polecialam jeszcze 14dc do rossmana i o 20 zrobilam facelle wyszla bardzo ciemna kreska ale nie pozytyw ..tyle ze 15 dc juz ta kreska byla jasniejsza i o godz 12 i o 20 a dzisiaj 16dc wydaje mi sie znowu troche ciemniejsza :/ chyba mam schizy no i pisze to dlatego że w poprzednim miesiacu mialam lekkie zamieszanie ..robilam pierwszy raz testy i kupilam te z allegro . Ani razu nie wyszla kreska tak ciemna jak powinna byc tylko 17 czy 18 dc wyszla taka jak teraz w 13dc i jak sie pozniej okazalo okres sie spoznil i owulacja tez przesunela sie na 19 dc co by sie zgadzalo bo wlasnie od 16 do 19 cos miałam mokro :/ dlatego teraz juz nie wiem co mam myslec a juz ze stresow becze co wieczor ze przegapimy znowu owulke bo od 5 miesiecy jestesmy w tym mistrzami jak sie okazuje gdy @ sie juz pojawia !! a ze chop albo zmęczony albo nie wiem co to nie chcialabym go zajechac , dlatego nie wiem co teraz. Ja na wszelki wypadek bym mogla pociagnąc do 19dc z przytulankami ale nie wiem jak K i to mnie dobija . Oczywiscie czlowiek glupi i mialam od razu w rossmanie kupic testy ale ja jak zwykle mam czas :/ mam nadzieje ze ktoras mnie zrozumiala i jest w stanie wytlumaczyc co i jak[emoji14]czy ta kreska gdyby byl pozytyw 13dc to powinna stopniowo znikac? Dodam ze 14dc juz prawie przed północą zaczął mnie kłuć jajnicor śluz jakis tam dalej jest[emoji14]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Maziajka ahaaa , cc też ok [emoji108]
A z tymi testami owu jak tak patrze to różnie , niektórym wychodzą , niektórym słabo .. Niektorzy nie sa w ciazy a tak wychodzą , ale to ponoc , przed @ lh tez sie dzwiga i mogą wyjść , ehh duzo tego.
Hajmal tak ja mam 21dc , co ja czuje jajniki ino i to wszystko , jakos od wczoraj mi tk pylsyja raz jeden raz drugi [emoji50]
A z tymi testami owu jak tak patrze to różnie , niektórym wychodzą , niektórym słabo .. Niektorzy nie sa w ciazy a tak wychodzą , ale to ponoc , przed @ lh tez sie dzwiga i mogą wyjść , ehh duzo tego.
Hajmal tak ja mam 21dc , co ja czuje jajniki ino i to wszystko , jakos od wczoraj mi tk pylsyja raz jeden raz drugi [emoji50]
Te z neta testy sa o dupe wsadzic , raz wychodzą a raz nie , jak z neta to tylko rozowe polecam a znowu jak tak czytam i obserwuje to te facelle dosc dlugo wychodzą pozytywne i raz wychodzą raz nie wychodzą [emoji52]Moge sie was poradzić ? Bo już o niczym innym nie potrafie myśleć i oszaleje krótko wyjaśnie , mam nadzieje ze którejś bedzie sie chcialo te glupoty wyczytac a więc tak wrzuce zdj testów owu Zobacz załącznik 779119Zobacz załącznik 779120Zobacz załącznik 779121Zobacz załącznik 779122 i po kolei zaczelam robic testy w 11dc oczywiscie 11dc brak kreski , w 12dc ledwo widoczna a w 13dc juz wyrazna , 14 dc tez wyrazna ale juz troche jasniejsza od tej z 13 dc ..a ze to sa te tanie testy z allegro to polecialam jeszcze 14dc do rossmana i o 20 zrobilam facelle wyszla bardzo ciemna kreska ale nie pozytyw ..tyle ze 15 dc juz ta kreska byla jasniejsza i o godz 12 i o 20 a dzisiaj 16dc wydaje mi sie znowu troche ciemniejsza :/ chyba mam schizy no i pisze to dlatego że w poprzednim miesiacu mialam lekkie zamieszanie ..robilam pierwszy raz testy i kupilam te z allegro . Ani razu nie wyszla kreska tak ciemna jak powinna byc tylko 17 czy 18 dc wyszla taka jak teraz w 13dc i jak sie pozniej okazalo okres sie spoznil i owulacja tez przesunela sie na 19 dc co by sie zgadzalo bo wlasnie od 16 do 19 cos miałam mokro :/ dlatego teraz juz nie wiem co mam myslec a juz ze stresow becze co wieczor ze przegapimy znowu owulke bo od 5 miesiecy jestesmy w tym mistrzami jak sie okazuje gdy @ sie juz pojawia !! a ze chop albo zmęczony albo nie wiem co to nie chcialabym go zajechac , dlatego nie wiem co teraz. Ja na wszelki wypadek bym mogla pociagnąc do 19dc z przytulankami ale nie wiem jak K i to mnie dobija . Oczywiscie czlowiek glupi i mialam od razu w rossmanie kupic testy ale ja jak zwykle mam czas :/ mam nadzieje ze ktoras mnie zrozumiala i jest w stanie wytlumaczyc co i jak[emoji14]czy ta kreska gdyby byl pozytyw 13dc to powinna stopniowo znikac? Dodam ze 14dc juz prawie przed północą zaczął mnie kłuć jajnicor śluz jakis tam dalej jest[emoji14]
Edit : ale najciemniejsza to chyba z 14dc.
Co do testow owu mi favelle wychodza caly cykl...
A te rozowe przed @ tez mi wychodza 2 kreski... 1 o wiele slabsza ale i tak dosc wyrazna,
A te rozowe przed @ tez mi wychodza 2 kreski... 1 o wiele slabsza ale i tak dosc wyrazna,
reklama
Czyli nie brac tego kijowego z 13dc pod uwage ? I bądź tu mądrym[emoji14]czemu wszystko nie moze byc takie fajne i proste[emoji14]hmm jutro w takim razie powtorze o 12 ten facelle bo zostal mi ostatni i zobaczymy .. A dzisiaj jakos bede musiala sie znowu postarac żeby z K jeszcze podziałać dziękiTe z neta testy sa o dupe wsadzic , raz wychodzą a raz nie , jak z neta to tylko rozowe polecam a znowu jak tak czytam i obserwuje to te facelle dosc dlugo wychodzą pozytywne i raz wychodzą raz nie wychodzą [emoji52]
Edit : ale najciemniejsza to chyba z 14dc.