reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kacha , dżoł - no własnie tak tu kiedys podczytywałam i zauwazyłam że ciągle te same osoby :) a tam faktycznie , często sie coś napisze i zaraz ten post znika w tłumie[emoji14]a w ostatnim czasie mega dużo nowych dziewczyn dołączyło[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kacha tak to jest ja bym bez dupka pewnie tez nie zaszla .Poza tym od kwoetnia jade na suplementach ten cykl akurat byl.mega obstawiony bo i acard, castangus, duphaston + acidum folicum richtera ten na recpte no i jeszcze B6 i Magnez....a taka pojdzie i na disco zaciazy...maskra.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen no do grudnia mam czas by zajść potem będę myśleć co dalej [emoji5] a jak z twoim chlopem odzywasz sie juz?

agnesis leniu a ty gdzie jestes? [emoji41]

Nessi jak zdrowko kochanie? [emoji8]

Anula hop hop [emoji5]

Ja was tu zarsz wyciagne z krzakow [emoji269][emoji269][emoji269]

Ciężarówki kochane co tam u Was , jak się macie jak rosniecie?
Eveee, Julia , karola , Oleczka , kruczyca , nati, tynka , shakie ,
majka , lavazza , black , Rene ?? [emoji186][emoji186]

wff2krhmvaem9yip.png

Carmen no do grudnia mam czas by zajść potem będę myśleć co dalej [emoji5] a jak z twoim chlopem odzywasz sie juz?

agnesis leniu a ty gdzie jestes? [emoji41]

Nessi jak zdrowko kochanie? [emoji8]

Anula hop hop [emoji5]

Ja was tu zarsz wyciagne z krzakow [emoji269][emoji269][emoji269]

Ciężarówki kochane co tam u Was , jak się macie jak rosniecie?
Eveee, Julia , karola , Oleczka , kruczyca , nati, tynka , shakie ,
majka , lavazza , black , Rene ?? [emoji186][emoji186]

wff2krhmvaem9yip.png
Jestem jestem ... czytam przecież na bieżąco [emoji38] choć tyle nowych koleżanek ze nie ogarniam [emoji6] ... u mnie po staremu,nie dzieje się nic ... pogoda za to mnie dobija,nie dość że cierpię na bezsenność i mecze się długo coby zasnąć to rano wstać nie mogę,budzika nie słyszę i ot nerwa mam dzień cały ...

anula mam podobnie , nie umie zasnąć , chodze koło 2 , o 3 się budze spać się nie chce o 5 zasypiam i rano wstaje i sie zle czuje [emoji52]
Trzeba to jakoś przetrwać , a zimny to ja nie lubię [emoji38]

Hajmal który ty masz dc?

wff2krhmvaem9yip.png

noo idzie sie pogubic co gdzie co pisal, tym bardziej ze ja czytam tez "poronienia nawykowe", " ciaza po poronieniu","starania po straconej ciazy", nasz i staraczki.
edit:
mowie do mojego 4 dni temu ze okres dostalam i zrobilam podkowke, a on do mnie: a co, nie chcialas?
nosz *****. myslalam ze zabije, mowie aha, to czyli biore tabsy i inne rzeczy zeby okres co miesiac dostawac a nie zeby zajsc w ciaze? a on no nie o to mi chodzilo, tylko ze lepiej szybciej niz pozniej.
no do zabicia.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry