reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Witam
Jestem tu nowa ale również staram się o dziecko już dłuższy czas, niestety bezskutecznie :( Czy mogę do Was dołączyć? Pozdrawiam serdecznie
Witamy nową koleżankę. Przy bezowocnych staraniach forumowiczki są dużym wsparciem i skarbnicą wiedzy, wiem to z doświadczenia. Także dziewczyny korzystając z okazji chciałabym Wam bardzo podziękować. Buziaki

Witam
Jestem tu nowa ale również staram się o dziecko już dłuższy czas, niestety bezskutecznie :( Czy mogę do Was dołączyć? Pozdrawiam serdecznie
W czym u Was tkwi problem? Ja miałam niedrożone jajowody, jeden udało się udrożnić, drugi niestety nie. We wrześniu idę na laparoskopię i zobaczymy

Reqiem, Wonderful jak Wy się czujecie? Jak Wasze dzidzie?
Dziękuję, że pytasz.[emoji8] U Nas wszystko dobrze. Dziś 29t0d[emoji33][emoji33] jak to zlecialo szybko. Dlatego powoli już kompletuje wyprawkę bo czas najwyższy. Łóżeczko jutro będzie chyba złożone i będę miała gdzie wrzucać rzeczy zanim kupię komode. Julka rośnie, w poniedziałek mam wizytę to dam znać co i jak. Chodzimy do szkoły rodzenia. Super sprawa, polecam. I oszczędzamy się od słońca oczywiście. Trzymam za Was wszystkie dalej kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] diagnozujcie sie i dzialajcie. [emoji8][emoji8]

reklama
Dziękuję za ciepłe przyjęcie :) zawsze raźniej w kupie jak to się mówi ;) heh u nas póki co wiem tyle że mój mąż ma słabe nasienie. Z tego co mówią lekarze to jest zdolne do zapłodnienia ale jest go mało. Miał zabieg na żylaki powrózka nasiennego jednak czeka go kolejny. U mnie to już całkiem pogmatwane bo jeden lekarz mówi jedno a drugi co innego. Pierwszy powiedział że nie mam owulacji, brałam Clo i dupka przez pół roku (owulki były piękne jak to mówił lekarz) mimo to dalej nic. Drugi gin twierdzi że przy tak ładnym progu 7 dni po domniemanej owulacji na pewno ona występuje. Przede mną hsg jeśli wgl do tego dojdzie bo pierwszy lekarz mnie zbywał przez pół roku i nic nie zrobił a ten drugi olał temat i nie odbiera telefonu :( sama nie wiem co z tym zrobić. Ech...
Zmień lekarza idź do takiego który się Tobą fachowo zajmie. Znajdź kogoś z polecenia może. No tak nie może być, że jeden to drugi tamto. Słabe nasienie po zabiegu może do 6 mscy się poprawiać. Bierze Twój jakieś suplementy? Profert.il albo fertil.men plus? A czemu ma mieć kolejny zabieg? Robił wszystkie hormony?

Do góry