Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie lubie kawyNie zasłabnij tam tylko ...kawę machnij ...
Dzielny był nie ryczał Robię mu tarczycę bo ma rogowacenie ciemne i tarczyca zawsze mu wychodzi w granicach błędu - delikatnie nad normę. Więc jak teraz znowu wyjdzie to się nie dam spławić i do endo go wezmę bo dermatolog daje mu dupne maści na sterydach i nic nie pomaga ...
Żaba Ty po work testa pokazuj...
Majka miała rację - sikacie po kątach i nawet popatrzeć nie dacie
Mi glukoza wyszła po 2 godzinach 130 - chyba w normie - mierzyłam w domu glukometrem bo na wyniki przyjdzie poczekać
Nie mam testu kupie w poniedzialek jak @ sie nie pojawiLusia Sikaj ahaha
Nessi fajnie,ze schudł [emoji106]
Młody teraz tez będzie mnial motywacje [emoji847]
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Carmen cholestaza nasila się głównie wieczorem i w nocy ...Może nie przyjdzie wredota jedna
Ja dziś rano pisałam do gina bo od dłuższego czasu mam pieczenie i zarazem swędzenie na całym brzuchu . Na dekolcie , na karku o niekiedy na nogach.
Cholestaza to nie może być bo ponoć atakuje w 3 trymestrze.
Możliwe ze jakiś tam liszen ciążowy lub coś tam jeszcze przez winę hormonów......zobaczę co mi odpisze ....
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk