reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dobry[emoji3]
Ale głupoty mi sie śniły[emoji46] i cyc nadal boli[emoji46]
I zimno jest strasznie dziś. Ponoć na Święta też ma być zimno.
Dziś mam zajęcia do 18, aż sie cieszę na samą myśl[emoji52]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej hej:-)

Majka jak się czujesz na siłach to podjedź sama:-) ja już się nie nadaje za kierownicę niestety. Wszędzie mnie mąż wozi. A Carmen na wizytę tak jak ja, w czwartek dopiero.

Funia witamy i zapraszamy:-) przykro mi z powodu aniołków:-( miałaś robione badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego?

Bum ale Miki szybko rośnie szok!

Julia super, że napisałaś! Co tam słychać? Jak dzieciaczki?

Arte niby fajnie z tą opieką bo wszystko masz za darmo ale kurde z tymi wynikami to jakiś koszmar. Masz prawo znać wyniki swoje a oni decydują kiedy zadzwonią, a kiedy nie. Nie potrafią zrozumieć jak to jest dla nas ważne:-(

Hej hej:-)

Majka jak się czujesz na siłach to podjedź sama:-) ja już się nie nadaje za kierownicę niestety. Wszędzie mnie mąż wozi. A Carmen na wizytę tak jak ja, w czwartek dopiero.

Funia witamy i zapraszamy:-) przykro mi z powodu aniołków:-( miałaś robione badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego?

Bum ale Miki szybko rośnie szok!

Julia super, że napisałaś! Co tam słychać? Jak dzieciaczki?

Arte niby fajnie z tą opieką bo wszystko masz za darmo ale kurde z tymi wynikami to jakiś koszmar. Masz prawo znać wyniki swoje a oni decydują kiedy zadzwonią, a kiedy nie. Nie potrafią zrozumieć jak to jest dla nas ważne:-(
Aaaaaaaaaaa coś mi się ubzdurało.
No właśnie się zastanawiam czy czuje się na siłach. Z jednej strony wiem że jakbym musiała to bym podjechała i dała radę. Z drugiej jak nie muszę... Trochę się cykam 35 kilometrów w jedną stronę i wiadomo że ruch w Gdańsku jest inny niż tutaj. No ale ja zawsze panikara jestem a jakoś daję radę.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka jak masz możliwość to lepiej z kimś jechać. Ja na upartego też bym dała radę ale u mnie już tak brzuch przeszkadza, że jakbym musiała szybko zareagować to lipa... no i wiadomo, że za kierownicą to się kobieta musi nastresować, bo nigdy nie wiadomo jaki się wariat na drodze trafi.

Dobry :) idę dziś do pracy pierwszy dzień .... Od 30 grudnia tam nie byłam :) dajcie mi siły żeby nie paść...ogólnie nie chce tam wracać,ale nie Mam innego wyjścia :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Obcykałam prostrza drogę tak więc 3/4 będę jechać tą co do pracy a na najtrudniejszym odcinku najwyżej zostawię auto i kawałek się przejdę. Trzeba być twardym. Hej przygodo! [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry :) idę dziś do pracy pierwszy dzień .... Od 30 grudnia tam nie byłam :) dajcie mi siły żeby nie paść...ogólnie nie chce tam wracać,ale nie Mam innego wyjścia :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dasz radę! Oby czas szybko zlecial [emoji6] ja już od 8 grzeje swoje miejsce w pracy. ... a nie chce mi się okrutnie [emoji58]

Bum fajny Miki [emoji41] cieszę się że wszystko jest ok

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Dorcia bedzie dobrZe [emoji110][emoji110]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
Hejka

Bum- tak wiec siurak już zostaje , niech rośnie duży i zdrowy .

Anula , Luśką - bede z całej siły trzymała &&& za wasze iui majowe .

Majka - mi tez pod koniec cieżko się jeździło autem , 3 tygodnie przed całkiem zrezygnowałam mąż mnie woził .

Tynka - a Ty jak tam , już niedługo i będziesz tulić synusia :-)

Dorcia - kondolencje że musisz wrócić do pracy zwłaszcza teraz przed świetami , większy ruch ale szybko czas leci w pracy ;)

Nuria- mi tez głupoty się śniły , może to biorytm nie korzystny i ta okropna pogoda

Funia- witamy ;-)

My dziś wyszyliśmy się i Adaś przytył 500g

Miłego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry