reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dobry[emoji3]
Ale głupoty mi sie śniły[emoji46] i cyc nadal boli[emoji46]
I zimno jest strasznie dziś. Ponoć na Święta też ma być zimno.
Dziś mam zajęcia do 18, aż sie cieszę na samą myśl[emoji52]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej hej:-)

Majka jak się czujesz na siłach to podjedź sama:-) ja już się nie nadaje za kierownicę niestety. Wszędzie mnie mąż wozi. A Carmen na wizytę tak jak ja, w czwartek dopiero.

Funia witamy i zapraszamy:-) przykro mi z powodu aniołków:-( miałaś robione badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego?

Bum ale Miki szybko rośnie szok!

Julia super, że napisałaś! Co tam słychać? Jak dzieciaczki?

Arte niby fajnie z tą opieką bo wszystko masz za darmo ale kurde z tymi wynikami to jakiś koszmar. Masz prawo znać wyniki swoje a oni decydują kiedy zadzwonią, a kiedy nie. Nie potrafią zrozumieć jak to jest dla nas ważne:-(

Hej hej:-)

Majka jak się czujesz na siłach to podjedź sama:-) ja już się nie nadaje za kierownicę niestety. Wszędzie mnie mąż wozi. A Carmen na wizytę tak jak ja, w czwartek dopiero.

Funia witamy i zapraszamy:-) przykro mi z powodu aniołków:-( miałaś robione badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego?

Bum ale Miki szybko rośnie szok!

Julia super, że napisałaś! Co tam słychać? Jak dzieciaczki?

Arte niby fajnie z tą opieką bo wszystko masz za darmo ale kurde z tymi wynikami to jakiś koszmar. Masz prawo znać wyniki swoje a oni decydują kiedy zadzwonią, a kiedy nie. Nie potrafią zrozumieć jak to jest dla nas ważne:-(
Aaaaaaaaaaa coś mi się ubzdurało.
No właśnie się zastanawiam czy czuje się na siłach. Z jednej strony wiem że jakbym musiała to bym podjechała i dała radę. Z drugiej jak nie muszę... Trochę się cykam 35 kilometrów w jedną stronę i wiadomo że ruch w Gdańsku jest inny niż tutaj. No ale ja zawsze panikara jestem a jakoś daję radę.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka jak masz możliwość to lepiej z kimś jechać. Ja na upartego też bym dała radę ale u mnie już tak brzuch przeszkadza, że jakbym musiała szybko zareagować to lipa... no i wiadomo, że za kierownicą to się kobieta musi nastresować, bo nigdy nie wiadomo jaki się wariat na drodze trafi.

Dobry :) idę dziś do pracy pierwszy dzień .... Od 30 grudnia tam nie byłam :) dajcie mi siły żeby nie paść...ogólnie nie chce tam wracać,ale nie Mam innego wyjścia :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Obcykałam prostrza drogę tak więc 3/4 będę jechać tą co do pracy a na najtrudniejszym odcinku najwyżej zostawię auto i kawałek się przejdę. Trzeba być twardym. Hej przygodo! [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry :) idę dziś do pracy pierwszy dzień .... Od 30 grudnia tam nie byłam :) dajcie mi siły żeby nie paść...ogólnie nie chce tam wracać,ale nie Mam innego wyjścia :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dasz radę! Oby czas szybko zlecial [emoji6] ja już od 8 grzeje swoje miejsce w pracy. ... a nie chce mi się okrutnie [emoji58]

Bum fajny Miki [emoji41] cieszę się że wszystko jest ok

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Dorcia bedzie dobrZe [emoji110][emoji110]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
Hejka

Bum- tak wiec siurak już zostaje , niech rośnie duży i zdrowy .

Anula , Luśką - bede z całej siły trzymała &&& za wasze iui majowe .

Majka - mi tez pod koniec cieżko się jeździło autem , 3 tygodnie przed całkiem zrezygnowałam mąż mnie woził .

Tynka - a Ty jak tam , już niedługo i będziesz tulić synusia :-)

Dorcia - kondolencje że musisz wrócić do pracy zwłaszcza teraz przed świetami , większy ruch ale szybko czas leci w pracy ;)

Nuria- mi tez głupoty się śniły , może to biorytm nie korzystny i ta okropna pogoda

Funia- witamy ;-)

My dziś wyszyliśmy się i Adaś przytył 500g

Miłego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry