reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A przy okazji zamówienia z PL możesz spróbować innych specyfików, np. inofem?
Piłam już inofem, biorę ovarin to prawie to samo. Mam zapas jednego i drugiego. Obkupiłam jak byłam w Polsce. Teraz jeszcze do tego ovarinu biorę donga tego chińskiego. Miałam podwójne clo ale nic nie podziałało. W 2 cyklu na hol clo owu miałam w 6dc więc też bardzo szybko. W kolejnym już nic nie było....jestem dziwnym przypadkiem

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Arte eh... a nie możesz porozmawiać z lekarzem o laparoskopi? Przecież coś muszą poradzić skoro efektów nie ma [emoji34][emoji15]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Arte eh... a nie możesz porozmawiać z lekarzem o laparoskopi? Przecież coś muszą poradzić skoro efektów nie ma [emoji34][emoji15]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Już rozmawiałam. Laparo i hsg robią kiedy przynajmniej przez 3 miesiące jest owulacja. A u mnie nie ma tego....dlatego tamta polka chciała mi zrobić z Polsce bo tu robią problemy.... I faktycznie

julicia mamuskoooo [emoji171] u mnie wszystko po staremu [emoji4] ty opowiadaj co tam , jak tam , kiedy rodzisz?

agnesis dokładnie na jednego działa na drugiego moze nie , ale jakiś sposob na pewno będzie skuteczny, tylko trzeba próbować [emoji6]

Arte no niestety nie od razu Rzym zbudowano , w ciąży nie jest , ale się nie poddaje Spark a probuje wszystkiego by w ciąże zajść [emoji6] poszperaj w necie moze gdzues idzie zamówić , tłumacz w googlach i zamawiaj z czegoś [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Piłam już inofem, biorę ovarin to prawie to samo. Mam zapas jednego i drugiego. Obkupiłam jak byłam w Polsce. Teraz jeszcze do tego ovarinu biorę donga tego chińskiego. Miałam podwójne clo ale nic nie podziałało. W 2 cyklu na hol clo owu miałam w 6dc więc też bardzo szybko. W kolejnym już nic nie było....jestem dziwnym przypadkiem

A mi lekarz nigdy nie chciał dawać Clo pod rząd, w sensie jeden cykl za drugim bo mówił że to naciąga organizm i może się "zbuntowac" i po prostu nie działać.

Arte przy PCOS ważna jest dieta też chyba co? Masz coś do stracenia z wagi? Może na początek tym trzeba się zająć a potem fasolka będzie jk zajmiesz się czymś innym [emoji4]
Mogę ci nawet trzymać towarzystwa przy ćwiczeniach , możemy walczyć razem z nadmiarem kg [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Arte przy PCOS ważna jest dieta też chyba co? Masz coś do stracenia z wagi? Może na początek tym trzeba się zająć a potem fasolka będzie jk zajmiesz się czymś innym [emoji4]
Mogę ci nawet trzymać towarzystwa przy ćwiczeniach , możemy walczyć razem z nadmiarem kg [emoji6]

...życie cudem jest...
Delikatny nadmiar mam ale nie jestem otyła. W tej chwili 75kg a wzrost 165 albo coś koło tego....do ćwiczeń się nie nadaje, brak mi zapału i towarzystwa... Dietę już miałam dało to efekt na 2kg mniej. Ale musiałam robić 2 osobne posiłki dla całej rodziny... Nie na moje nerwy

Nie wiem co Ci poradzić Arte :( Kurde ... w Polszy jest szersze pole jeśli chodzi o leczenie i diagnostykę :( Tutaj endo zbijałby od razu tsh ... gin zmieniałby leki aż do uzyskania odpowiedniego efektu ...może jakiś zabieg laparoskopowy ... a tam nie masz chyba możliwości wyegzekwowania większych możliwości ..gdybyś tylko mogła Tutaj na leczenie przyjechać ahh :(

reklama
Do góry