reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A przy okazji zamówienia z PL możesz spróbować innych specyfików, np. inofem?
Piłam już inofem, biorę ovarin to prawie to samo. Mam zapas jednego i drugiego. Obkupiłam jak byłam w Polsce. Teraz jeszcze do tego ovarinu biorę donga tego chińskiego. Miałam podwójne clo ale nic nie podziałało. W 2 cyklu na hol clo owu miałam w 6dc więc też bardzo szybko. W kolejnym już nic nie było....jestem dziwnym przypadkiem

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Arte eh... a nie możesz porozmawiać z lekarzem o laparoskopi? Przecież coś muszą poradzić skoro efektów nie ma [emoji34][emoji15]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Arte eh... a nie możesz porozmawiać z lekarzem o laparoskopi? Przecież coś muszą poradzić skoro efektów nie ma [emoji34][emoji15]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Już rozmawiałam. Laparo i hsg robią kiedy przynajmniej przez 3 miesiące jest owulacja. A u mnie nie ma tego....dlatego tamta polka chciała mi zrobić z Polsce bo tu robią problemy.... I faktycznie

julicia mamuskoooo [emoji171] u mnie wszystko po staremu [emoji4] ty opowiadaj co tam , jak tam , kiedy rodzisz?

agnesis dokładnie na jednego działa na drugiego moze nie , ale jakiś sposob na pewno będzie skuteczny, tylko trzeba próbować [emoji6]

Arte no niestety nie od razu Rzym zbudowano , w ciąży nie jest , ale się nie poddaje Spark a probuje wszystkiego by w ciąże zajść [emoji6] poszperaj w necie moze gdzues idzie zamówić , tłumacz w googlach i zamawiaj z czegoś [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Piłam już inofem, biorę ovarin to prawie to samo. Mam zapas jednego i drugiego. Obkupiłam jak byłam w Polsce. Teraz jeszcze do tego ovarinu biorę donga tego chińskiego. Miałam podwójne clo ale nic nie podziałało. W 2 cyklu na hol clo owu miałam w 6dc więc też bardzo szybko. W kolejnym już nic nie było....jestem dziwnym przypadkiem

A mi lekarz nigdy nie chciał dawać Clo pod rząd, w sensie jeden cykl za drugim bo mówił że to naciąga organizm i może się "zbuntowac" i po prostu nie działać.

Arte przy PCOS ważna jest dieta też chyba co? Masz coś do stracenia z wagi? Może na początek tym trzeba się zająć a potem fasolka będzie jk zajmiesz się czymś innym [emoji4]
Mogę ci nawet trzymać towarzystwa przy ćwiczeniach , możemy walczyć razem z nadmiarem kg [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Arte przy PCOS ważna jest dieta też chyba co? Masz coś do stracenia z wagi? Może na początek tym trzeba się zająć a potem fasolka będzie jk zajmiesz się czymś innym [emoji4]
Mogę ci nawet trzymać towarzystwa przy ćwiczeniach , możemy walczyć razem z nadmiarem kg [emoji6]

...życie cudem jest...
Delikatny nadmiar mam ale nie jestem otyła. W tej chwili 75kg a wzrost 165 albo coś koło tego....do ćwiczeń się nie nadaje, brak mi zapału i towarzystwa... Dietę już miałam dało to efekt na 2kg mniej. Ale musiałam robić 2 osobne posiłki dla całej rodziny... Nie na moje nerwy

Nie wiem co Ci poradzić Arte :( Kurde ... w Polszy jest szersze pole jeśli chodzi o leczenie i diagnostykę :( Tutaj endo zbijałby od razu tsh ... gin zmieniałby leki aż do uzyskania odpowiedniego efektu ...może jakiś zabieg laparoskopowy ... a tam nie masz chyba możliwości wyegzekwowania większych możliwości ..gdybyś tylko mogła Tutaj na leczenie przyjechać ahh :(

reklama
Do góry