reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

He dziewczynki :) wyciagam nas z drugiej strony :)
jak Wam mija swieto? ja wiekszosc dnia leze, slaba jestem, katar mnie meczy i gardlo wciaz boli, na szczescie ciut mniej.
@jeszcze nie ma, pewnie lada dzien sie pojawi. moze przez ta chorobe sie opozni albo moze to byl tak jak podejrzewalam bezowulacyjny cykl i dlatego moze sie spoznic. a moze wcale sie duzo nie spozni i mnie nawiedzi jutro. No nic, teraz zostaje tylko czekac.

reklama
Cześć. Czekanie najgorsze. A dlaczego podejrzewasz że cykl był bezowulacyjny ?? Ja też leżę, ale co robić jak tak strasznie pada deszcz?? Nic tylko korzystać z weekendu i spaaaać :)

Zwykle w okolicach 15-17 dc mam silny bol jajnika, tym razem nic. nie zaobserwowalam tez wcale sluzu plodnego. jedynie w tych dniach mialam jednodniowe plamienie, tak jak w poprzednim cyklu. no chyba ze to plamienie owulacyjne. no nic tak czy siak czekam na @a jak slusznie napisalas Waiting to czekanie najgorsze.
u nas juz po burzy, neta nie mialam ani tv.

mnie jakoś burza ominęła no ale co z tego jak brzydko cały dzień, teraz się rozpogodziło sięc wybieramy się na spacer, ale nie mogło tak być wcześniej. Z drugiej strony miło tak poleżeć i odpocząć. @ się skończył, więc takie błogie lenistwo motywuje do nocnych igraszek ;)

Waiting to baraszkujcie baraszkujcie:)my zrobilismy sobie grilla w deszczu na szczescie zdazylismy zjesc:) ale pogoda okropna jest.moj maly co chwile.mowi ze.dziadek w niebie beczki kula:))))jedyny plus tejpogody to to,ze udao mi sie wszystko poprasowac:)

demsik nawet nie mów o prasowaniu bo mnie sie taka sterta uzbierała, że niedługo zacznie żyć własnym życiem i sama z szafy wyjdzie!! Może jutro się zabiore za to ale na samą myśl już mi się nie chce :-)

Ja zawsze sobie obiecuje ze nie bede zostawiac prasowania zeby sterta nie rosla. Ale potem na staraniach sie konczy hihi:) i sterta rosnie. Waiting najgorzej odpalic zelazko a potem to juz leci az do ostatniej rzeczy:) wiec powodzenia.ja dzis lece na 12 do fryzjera bo juz odrosty widacbrrr....my kobitki to sie mamy co?:)neta jak tam @@@- mam nadzieje ze jej nie ma?

Prasowanie... :-D właśnie patrzy na mnie taka spora sterta i pyta kiedy się nią zajmę :confused: wiem że jak się złapię za żelazko to 30min i z główki no i chyba będę musiała zaraz to ogarnąć bo chcę dzisiaj chociaż kursik do mieszkania zrobić i trochę gratów już przewieźć - w końcu :-)

Demsik co robisz z włoskami??
Neta i jak u Ciebie??

Beta mi już tylko 2 wyszła więc nie miałam przewidzenia - dzidziuś stwierdził że innym razem. Mam nadzieję że już od tego cyklu możemy się znowu zacząć starać.. bo ja nie chcę znowu prawie roku czekać.. Krwawienie już prawie się skończyło ale brzuch boli mnie dalej :confused: mam nadzieję że tam wszystko ok.

Ostatnia edycja:
Co do prasowania - ja mam pralnio - suszarnio - prasowalnię :-D i tam sobie sterty ciuchów wiszą na czterech suszarkach i leżą grzecznie na ławie - prasuję zwykle przed założeniem, zwłaszcza, że nie mam niestety jeszcze za wiele szaf i nie miałabym ich gdzie po prasowaniu schować.

Ancona po ciąży biochemicznej można się starać od razu :tak:

Demsik pewnie znów w jednym czasie dostaniemy @.

Dziś 29 dc i czekam wciąż. Oby przyszła szybko, bo za tydzień mam wycieczkę z podopiecznymi z pracy i nie chciałabym jechać z @.

reklama
Czesć. Wstałąm i zdecydowałam, że zabieram się za prasowanie. Zobaczymy jak mi to pójdzie. Także uciekam do żelazka zanim się rozmyślę. Miłego dnia :-)

Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Dziewczynka86
-24 maja / 6 cykl starań
Neta81 - 3 czerwca / 5 cykl starań
Demsik
- 5 czerwca / 4 cykl starań

Waiting4beans - 20 czerwca / 11 cykl starań
Ancona -......../11 cykl starań
Mitaka
............/ 4 cykl
m-s

Nasze zafasolkowane