reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Neta chyba nie musze mowic ze wiem co czujesz.doskonale wiem!! I chyba nie bede ci gledzic ze nie teraz to za miesiac i ze jeszcze kiedys zobaczymy || kreski i ze poki nie dostalas @ nadzieja jest i bla bla bla chociaz wiadomo ze jeszcze dluga i placzliwa droga przed nami ktora wcale nie musi miec happy endu. Wlasciwie to nie pociesze cie i nie powiem ci nic madrego bo sama nie wiem co mam myslec i jak sobie poradzic z tym wszystkim.jestesmy w tej samej ******** sytuacji z twoja niewielka przewaga ze masz juz kochanego synka a ja nic.przerabane mamy
Ale wiesz ze jutro juz bedziesz miala lepszy humor i w koncu zycie codzienne zagluszy smutek az do kolejnego terminu @. Tule

reklama
Dzięki Waiting wiem, że mnie dobrze rozumiesz:happy2: Co prawda dziewczyny na majówkach piszą, że 10 dpo to za wcześnie i że niektórym dopiero 14 dpo wyszedł pozytywny to jakoś nie mam nadziei. Niby sama wiem, że w drugiej ciąży był bladzioch w 37 dc ale z tą ciążą pewnie od początku było coś nie tak. Zatem czekam na @, niech przyjdzie jutro planowo. Nie mam żadnych objawów, ale poprzednio też tak było i przyszła dokładnie w 28 dc. Cała nadzieja teraz w Demsik, chyba ona teraz testuje.

Neta, Waiting nie zostaniecie same ja cały czas z Wami jestem i mam nadzieję w już nie długo wszystkie zobaczymy te upragnione II i że fasolcia zostanie z nami na zawsze!!!

Dzwoniłam dzisiaj do lekarza potwierdzić wizytę a on powiedział że coś mu wypadło i żebym w poniedziałek zadzwoniła umówić się na jakiś termin :wściekła/y:
i nie wiem po co ale jeszcze raz dla pewności powtórzyłam dzisiaj betę - może wieczorem będzie wynik.

jestem NETA jestem...o ironio losu...może my jesteśmy jakieś bliźniaczki a nie wiemy o sobie, bo ja dziś testowałam również- robiłam betę i co?...i nico!jak to ładnie piszą (negative).w sumie to 10dni po, więc nie wiem czego się spodziewałam, może cudu. w poprzedniej ciąży bladą kreskę miałam w 32dc a w 34 już grubą.bez sensu dziewczyny, na prawdę.powoli zaczynam się zniechęcać.sama już nie wiem, czy liczyć te płodne, niepłodne, obserwować itd, więc miatak dobrze cię rozumiem, jak i nas wszsystkie, które przez to przechodzą. a ja w sumie w tym cyklu powinnam mieć @ w 32dc, tzn.okres nadejdzie poniedziałek, wtorek...waiting ty też głowa do góry, jak widać nie zostaniesz tu sama, bo wciąż i tak nas sporo:tak:

ancona-szkoda,że tak się stało- ledwo zaczęłaś się cieszyć, a już musiałaś smucić.przytulam cię mocno i wierzę,że kolejnym razem się uda....NAM WSZYSTKIM:tak::tak::tak:

Demsik no nieźle... :baffled::dry::-D szkoda tylko, że takie wyniki otrzymałyśmy.. No ale może zajdziemy też w jednym czasie? Oby szybko... U mnie @ pewnie jutro lub pojutrze.

Mitaka a Ty jak?

Ancona jest już wynik bety?

Dziewczynka przepadłaś gdzieś i nie wiem jak wyniki testu.

Właśnie zamówiłam w necie testy owu, wiesiołka, Salfazin dla męża i będę brała Castagnusa. Kurczę, wszystko kręci się wokół zajścia w ciążę...:oo:

Demsik zobaczysz czerwiec jest nasz :tak:!!! No kurcze przecież w końcu musi się udać!!!
Neta nie mam jeszcze wyniku :confused: a pani w laboratorium powiedziała że będzie dzisiaj popołudniu no a już wieczór mamy.. pewnie będzie tak ja przedwczoraj że na drugi dzień wieczorem się pokazał. Jak będzie to odrazu napiszę. Tak sobie myślę może ja też powinnam brać coś oprócz foliku?? Tylko co?

Właśnie wróciłam z małym z przejażdżki rowerowej i jestem padnięta, teraz szybka kolacja, kąpiel i "dzień synka i mamusi" Kuba go wymyślił ozn. to leżenie w łóżku, oglądanie bajki i jakieś małe przekąski na przegryzkę :-D

Neta, Demsik, Waiting, Ancona jestem i ja z Wami!

U mnie @ 7-8 czyli jeszcze grubo ponad tydzień i tak sobie czekam i nie nakręcam się chociaż często myślę. Co ma być to będzie a poki co kuracji ciąg dalszy - aleee będziemy wyposzczeni do przyszłego cyklu :-D

reklama
Witajcie moje kochane w czwartkowy ranek beztroskiego odpoczynku i picia kawy w lozku:)mnie piersi juz bola typowo okresowo wiec poniedzialek witaj szalona@ @@.o zgrozo. Nam wszystkim sie uda juz niebawem bo po burzy zawsze wychodzi slonce:)

Do góry