reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

mitaka-jakaś ty matematyczna:-pale fajnie by było gdyby tendencja była wzrostowa rzeczywiście:-)ja swoję pierwsze dziecko poczęłąm w czerwcu i jest marcowy chłopaczek:-D
ancona- moje wielkie gratulacje, cieszę się razem z tobą ściskam mocno ciebie i twój malutki ciążowy brzuszek:tak:beta to tylko potwierdzenie dla ciebie, bo nie dowierzasz.ja sama w I ciąży zrobiłam 4 testy z moczu i jeszcze bete bo nie wierzyłam:zawstydzona/y:podziwiam za czekanie, by powiedzieć mężowi, bo wiele z nas z testem z majtkami na kostkach biegłoby,żeby oznajmić tę wiadomość:tak:
neta, mitaka, waiting- wszystko przed nami, my również niedługo zobaczymy dwie kreseczki:-Dja w to mocno wierzę i w maju będzie wiecej zafasolkowanych niż nam się wydaje:-pwróżka demsik prawdę wam powie:-D:-D:-Dnetka- teraz my testujemy, więc dziewczynki trzymajcie kciuki;))))))))))))))a gdzie się podziała nasza świeżo testująca DZIEWCZYNKA???????????????

a tak wogóle, ja już po remoncie, sprzatałam dzisiaj cały dzień, ale warto było:tak:piknie jest.jeszcze jak dokupię to, co trzeba i obszyje tapaczan na nowo to będzie "GIT MALINA":-)trzymajcie się słońca, spokojnej soboty;-)

reklama
Nie wiem od czego zacząć, ręce mi się trzęsą...:-(Wczoraj ok 23.00 bardzo rozbolał mnie brzuch ale nie jak na @ to był inny ból taki ostry, brzuch zrobił się gorący jakby się tam coś gotowało i jak poszłam do łazienki to zobaczyłam krew i cały czas leci - przepłakałam całą noc i teraz też ledwo na oczy widzę.
Tylko dlaczego jak powtórzyłam test rano to był bladzioch a wieczorem takie coś.. :sad::sad::sad:

Miałam iść z Kubą na procesję dzisiaj bo przedszkolaki biorą udział ale nigdzie nie idę bo się narazie do niczego nie nadaję...

Kochana moze powinnas pojechac na izbe przyjec zeby cie przebadal lekarz i dal leki,a moze cie polozy i bedzie dobrze.ancona nie czekaj kochana. Tam ci zrobia badania i juz.walcz o siebie a jak testy wychodza pozytywnie to jestes w ciazy i w niej bedziesz nadal. Trxymam kciuki kochana i mocno sciskam

Ancona ale sie zmartwilam :(( kurcze to moze byc ciaza biochemiczna- dochodzi do zaplodnienia ale sie nie zagniezdza, stad test dodatni a potem @ w terminie.
Ale może z ciazą ok a tylko krwiak jakis pękł?
Mam nadzieje, ze pojechalas na izbe, tam pewnie bete zrobia i sprawdza. odezwij sie prosze, martwie sie..

Edit: Ciągle sprawdzam, czy napisałaś, no naprawdę się martwię :(

Ostatnia edycja:
Jestem, nie dawno wstałam - przespałam pół dnia a na izbę nie pojechałam bo nie miałam czym, mąż już w trasę pojechał i zostałam sama z małym. Dopiero jutro auto z bazy odbiorę bo tak to ja go zawożę i odbieram ale dzisiaj nie byłam w stanie. Jutro z rana do mieszkania jadę to odrazu do luxmedu skoczę na betę - zobaczymy co wyjdzie i do lekarza się zapiszę. Jakbyśmy już u siebie byli to do szpitala mam 5min piechotką a tu uziemiona jestem. Smutno mi jak cholera, z tego wszystkiego musiałam mężowi powiedzieć to bardziej się podłamał ode mnie..

Ancona czy nadal krwawisz? Czy to była świeża czerwona krew, czy bardziej brązowa? Jak zrobisz jutro betę to zrób tez pojutrze - tylko to da Ci pogląd czy rośnie. A może zajrzysz do jakiegoś lekarza? Mam nadzieję, że będzie dobrze jednak.

reklama
Wczoraj w nocy to była taka brązowo-różowa i dużo śluzu a dzisiaj od rana to taka ciemna jak przy okresie i jeszcze leci - jak podczas @.

Do góry