reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Ancona u nas w sobote dziala jedno z laboratoriow Diagnostyki. Dla mnie to bardzo wygodne i i nie bylo tlumow nigdy. Nawet bladzioch to ciaza :) najwyzej w poniedzialek idz na bete. Przy becie powyzej 5000 mozna juz cos sensownie na usg zobaczyc. powyzej 1000 powinien byc widoczny pecherzyk.

a mnie sie snilo, ze bylam w laboratorium i robilam morfologie i tsh, chcialam jeszcze bete ale kosztowala 110 zl i zrezygnowalam... ech te sny...moze to oznacza, ze w tym miesiacu nici i ciazy nie ma i ze powinnam tsh sprawdzic, choc zawsze mialam dobre.

reklama
Dziękuję Wam dziewczynki za dobre słowa - aż się rozpłakałam :-) , w ogóle wczoraj jak wracałam autkiem do domu i tak sobie myślałam jak tu mężulowi powiedzieć to śmiałam się i płakałam całą drogę :-D:-D mam nadzieję że to przez fasolcię tak mnie wszystko rozkleja..

Mam nadzieję że będzie dobrze. Dzisiaj powtórzyłam test no i jest druga kreseczka ale dalej baaardzo bladziutka.. więc narazie milczę i nic nikomu nie mówię. Piersi dalej mam powiększone i są wrażliwe na dotyk, śluzu jest sporo ale jest on taki czyściutki biało-kremowy i cały czas ciągnie mnie w brzuszku - momentami tak naprawdę mocno ale nie jak na okres.
W sobotę pewnie nigdzie bety nie zrobię i muszę spokojnie czekać do poniedziałku.... :-(
Tak bardzo chcę żeby się udało!!!

gratulacje kochana!!! ja mialam bladziocha w 26d i w 29d tez byl bladzioch,ale nie ma szansy zeby miec 2 bladziochy i nie byc w ciazy:laugh2:teraz sie zrelaksuj i zrob w pon. bete. Piekny prezent na Dzien Matki:-)

Widzicie kreseczki zawsze chodza grupami:-)

dziękuje Ci bardzo ale......... ja powoli przestaje mieć siłę wierzyć, II kreseczki są dla mnie tak strasznie nierzeczywiste, że nie wyobrażam sobie nawet jakbym zareagowała, to tak jakbym UFO zobaczyła :baffled:

Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Dziewczynka86
-24 maja / 6 cykl starań
Neta81 - 3 czerwca / 5 cykl starań
Demsik
- 5 czerwca / 4 cykl starań

Waiting4beans - 20 czerwca / 11 cykl starań
Mitaka
............/ 4 cykl
m-s

Nasze zafasolkowane
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny
Ello20 - 14 maja test pozytywny

Ewa1985 - 18 maja test pozytywny
Ancona - 23 maja test pozytywny

Ostatnia edycja:
reklama
TAK zobaczmy to UFO wszystkie w czerwcu najlepiej :laugh2: ewentualnie w lipcu to będzie już piękna wiosenna dzidzia :happy: ja jak zobacze to pewnie będę wyglądać jak mój avatar :-p"krzyk" czy to oby nie pomyłka oczywiście.

Mamy tendencję wzrostową 2 lutowe, 3 marcowe, 3 majowe....DZIEWCZYNKA GDZIE JESTEŚ zrób 4 majowe to potem już ostatnich 5 czerwcowych i spadamy stąd, aaahhhhhhhh piękne by to było :rofl2:

Do góry