reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Ello i Ewa bardzo Wam gratuluję! :-) Mam nadzieję, że rozpoczęłyście szczęśliwą majową passę!
Waiting, współczuję, ja też zawsze strasznie psiaki przeżywam... Przecież one są jak członek rodziny, domownik. Jeszcze jak rodzice musieli ostatniego uśpić, bo biedak miał nowotwór i już się potwornie męczył to ja byłam bardzo bardzo daleko i jeszcze dodatkowo miałam wyrzuty :-:)-:)-(
Neta, Waiting, ja Wam chyba oddam listę do prowadzenia, bo ostatnio się tyle dzieje, że jestem tu strasznie rzadko i to bez sensu żebym ja ją prowadziła.
Tak przy okazji, ja jeśli zatestuję to dopiero w niedzielę, piątek będzie za wcześnie.

reklama
Odnotowuję dzisiaj u siebie ból owulacyjny (tak mi się przynajmniej wydaje bo bywały podobne) tzn kłucie w środku a jednoczesnie tępy ból podbrzusza promieniujący na cztery litery, 15 dc, w tamtym miesiącu było pulsowanie w tym samym dniu (a w dwóch poprzednich tez to coś do 4liter) i teraz jak tempa wzrośnie w ciągu 2-3 dni to chyba to. (fajnie jest poznawać swoje ciało :-)). A i test dzisiaj powiedziałabym pozytyw, zobaczymy jutro (ostatni mi został :-p). Czyli mój facet miał nosa wczoraj :eek:, no ale jak 2-3 dni do wzrostu temperatury to może to niekoniecznie dziś tylko np jutro... z drugiej strony nie wiadomo czy temperatura wzrasta w dzień owu czy pare dni po. Jedna wielka loteryyyyjaa. No nic co będzie tak? Człowiek się raczej wstrzelał przez kilka miesięcy i nic to może jak się nie wstrzelił to akurat :p Dobra kończe to ględzenie spowodowane chyba podjraniem tym bólem ;-)Spadam w grządki

Waiting a to wszystko co napisałaś to szczera prawda, że tak jest- to wszystko umacnia tylko nasze relacje z partnerami:-)

Kupiłam testa w rossmanie są dwa w opakowaniu :confused:.
Takiego siusianego (strumieniowego) jeszcze nie robiłam ale oby pokazał co trzeba ;-).

Mitaka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!

ancona coś czuję II u Ciebie :tak::-)

Mnie dziś boli podbrzusze, śluz się jakiś pojawił tak jakby dopiero owu była jednak... 20 dc... a ostatnie starania w 14 dc, więc jak dziś nie podziałamy to raczej cykl na straty... A może boli już na @?

Ja dziś dzwoniłam do laboratorium odnośnie wyników bety- 1423 w piątek zrobię drugą betę-zobaczymy jaki jest przyrost.Chciałam zrobić dziś u nas w laboratorium ale jak mi krzyknęli 45zł za badanie to wolę pojechać do szpitala 14 km i zrobić za 22zł.
Zapisałam się do lekarza-na razie w przychodni ale jak się okazuje ma urlop i dopiero termin na 11 czerwca.
Nie wiem czy jest sens iść prywatnie w tej chwili-póki co to 5 tydzień wg obliczeń więc na usg nic konkretnego nie będzie widać.Jak myślicie-czekać do 11 czy iść prywatnie w przyszłym tygodniu?
Ancona trzymam mocno kciuki i wierzę,że Ci się udało:-):tak:

Jak nic z dotychczasowych seksów nie będzie to już nie będzie w ogóle, znowu mamy infekcję :confused2:tym razem oboje, ale już wiem skąd poprzednią i tą przywlokłam- z kibelka w mieszkaniu studenckim znajomych (nigdy więcej siadania na obce deski po alkoholu, normalnie nie siadam ale jak wypije to się chwieje i cłop). Także kwarantanna i leczenie. Dobrze, ze wyluzowałam w tym miesiącu bo bym się podłamała normalnie - jak samo z siebie nie wychodzi to jakieś gó...sie przypałenta.

A za Was wszystkie &&&&&&&&

Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Waiting4beans - 24 maja / 10 cykl starań
Dziewczynka86
-24 maja / 6 cykl starań
Ancona - 24 maja / 10 cykl starań
Neta81 - 3 czerwca / 5 cykl starań
Demsik
- 5 czerwca / 4 cykl starań
Mitaka ............/ 4 cykl
m-s

Nasze zafasolkowane
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny
Ello20 - 14 maja test pozytywny
Ewa1985 - 18 maja test pozytywny

Hey. Była u mnie koleżanka w 29 tyg ciazy, pokazywała usg maluszka, czułam jak się rusza, opowiadała mi jak to jest w ciazy jak się rusza malec itp.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y: bardzo jej zazdroszczę...

reklama
Czesc.temperatura spadla jak co miesiac wiec jutro na 100 % przyjdzie @ wiadomo troche mi smutno ale glownie to jestem cholernie zla na siebie po co sie ludzilam i rozbudzalam nadziej.maz bierze witaminy dopiero 2 miesiac wiec od poczatku bylo wiadomo ze nic z tego.glupia jestem ze tak myslalam. Zamiast tracic energie na rozbudzanie iskierki powinnam sie skupic na mysli ze moje zycie to nie komedia romantyczna gdzie dwoje ludzi majs dziecko z milosci.js musze przyzwyczaic sie do mysli ze bez pomocy medycyny i lekarzy nie bedxiemy mieli dziecka.jestem ns siebie wsciekla.jak za miesisc tez bede swirowac sciagnijcie mnie na ziemie!:crazy:

Do góry