reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

To boli jak cholera :) Ząbki jak takie małe piły :D Mój to jeszcze przy karmieniu lubi pocierać rączką o mój drugi sutek.. jak ja tego uczucia nie cierpię, a on tak lubi go miętosić xd

Ach, Wy już wprowadzacie nowe smaczki. Niby do 6 miesiąca tylko sama pierś, ale u nas też tak zaczęłam pod namową pediatry i w sumie trochę zalowalam, bo moglam dopiero od 5 miesiąca zacząć. Od marchewki mieliśmy problemy z kupką.

Przyzwyczai się ;) Potem będzie chętniej jadł. U nas czasem nie do końca otwiera buzię, woli tak jakby pić z tej łyżeczki.

Czekam na info od taty kolegi, który jest bardziej zorientowany w tej miescinie na temat mieszkan na wynajem. Sam powiedzial, ze jak nigdy teraz jakas cisza się zrobiła. Jak na złość, kurde.

Do góry