reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

kaśka ojjjj no II krechy jak nic, GRATULUJĘ BAAAARDZO!!!!!!! To dajesz pewnie już na kwietnióweczki 2014 :-)

straciatella po pierwsze,ja też chciałam implant mózgu,ale limit na ebayu się wyczerpał, najbliższa dostawa za 10 lat.:-D A po drugie...nie ,żadnego doła nie łapiemy,ni ch....olery!!!!

mamaTomeczka ja też myślę,że to może jednak być "to",a nie wredna małpa.A z tym wstawaniem w nocy po coś do jedzenia,to czasem też mi się zdarza,ale wtedy mam zazwyczaj ochotę na jakieś chipsy czy paluszki,bo kanapek za cholerę mi się nie chce robić.:-D:-D Ja zresztą ostatnio,jak wstawałam siku w nocy, to też potknęłam się o krzesełko młodej i runęłam jak długa,prawie wybijając zęby na szafce....Ale,o dziwo,zęby całe i...nikt się nie obudził.:-D:-D

Co do miejsc urlopowych,to ja kiedyś spędziłam fantastyczne 2 tygodnie w Sielpii,to jest nad jeziorem wprawdzie,ale super...smażalnie rybek pysznych, można sobie wieczorem podansić pod namiotem w rytmach disco polo przy piwku hehe, albo przy bardziej "popularnej" muzyce na dyskotece obok,z tym,że tam dość sporo dzieciaków.;-)

Do góry