reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Kaśkasunia - Gratuluję. Dobre wieści zawsze poprawiają mi humor.... Zdrówka życzę.

Dorcia - wiesz....nie chcę krakać....ale często kiedy się odpuszcza i przestaje starać - to samo wychodzi :tak:

mamaTomeczka - :szok::szok::szok: zawsze jestem w szoku jak słyszę, że ktoś wstaje w nocy aby jeść.... Mnie by się nie                                      chciało, za nic.... Wiem, że pewnie sama najlepiej czujesz co oznaczają Twoje objawy.

Życzę aby niedyspozycja małpowa miała lżejszy przebieg....a może wcale jej nie będzie :-D:-D

Straciatella - wiem co czujesz. Ja też już miałam mdłości.... Jak to jest z tym śluzem poowulacyjnym??? W przypadku ciąży i                    jej braku? Po owulacji w przypadku zwiększenia ilości rozwodnionego śluzu można podejrzewać ciążę, a w                          przypadku gęstego, lepkiego nie??

Do góry