reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

karola - ło rany, przerąbane z tymi zębami. Sama miałam usuwaną 8, bo siedziała sobie radośnie pod siódemką. No ale to znieczulenie miejscowe, szwy etc. Okropność!!! Z drugą miałam zrobić to samo, ale zabrakło odwagi.

Już wolę mój 18 godzinny poród :angry:

A co do cyklu, mówisz że to może być  wina B6? Od lipca biorę magnez + B6, może to w czymś pomoże? :-(

Gapcio - gratuluje!! :-) Ślij ciążowe fluidki :)

maja35 - widzę, że suwaczki udało się wkleić. Piękne :rofl2:

malena - jaki termin @? dopiszę :)

mamaTomeczka - co panikujesz :-p Mówie ci, za wcześnie ciut - ale czego się nie robi z braku cierpliwości.

@ nie przyjdzie... zatańcze umba ciaka i na pewno nie przyjdzie:

mmmmmm UMBA CIAKA mmmmmmm UMA CIAKA (poruszam się jak szamanka) mmm UMBA CIAKA... mmmmmm mmmmmm    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :nerd: :tak: hyhyhyy :zawstydzona/y:

Do góry